Smoothiebowls kan aldrig slå fel

detta inlägg innehåller annonslänkar till bodystore.com

 
 
I fredags styrde jag ner mot Linn goforfit.se för en helg med henne i hennes hemstad och deras nya lägga. Från en av Sveriges topp 3 sommarstäder till en annan. Vädret blev dock inte som lovat. Vi hade somriga planer som bl.a kanot. Istället bjöd Kalmar på regnskurar från och till, något kyligare väder och även en och annan åskknall. Men vi hade trevligt ändå. Jäkligt trevligt! 
 
 
Kvällarna spenderades med drinkar, gott snacks och mycket prat och skratt. Jag vaknade attackerad av hundar med pussar. Morgnarna kickades av morgonpromenad följt av smoothiebowl. Vi hann gå några snabbsvängar på stan. Vi hann även en kortis på gymmet. Vi hann bli fulla och knäppa tillsammans med Linns killkompis. Och ja, vi hann umgås. Och vi hann ha jäkligt trevligt. 
 
 
Linn slängde ihop en superfräsch och god smoothie boostad med bl.a rödbetspulver som toppades med färska frukter, bär, rostade kokoschips, bipollen, gojibär och mullbär. Smakade även drakfrukt för första gången i livet. Alltså åh! Så fin frukt och så god. Kommer garanterat att köpas hem. 
 
Längtar redan till nästa häng med denna fantastiska människa! ❤︎

KOMENTERA ?
GoForFit

Finare inneboende får man leta efter :* Mycket bra helg med mycket fin vän ❤ Nästa gång röstar vi dock på lite mer sol i Kalmar kanske ;)

Svar: Men alltsåååå, gulle! Repris blir snart igen, det kan du lita på! MASSA LÖVE
Josefine Andersson

2018-05-29 ❀ 12:18:34 http://goforfit.se
Cornelia

Mmmhm vad gott! Så härligt med värmen nu, då blir jag verkligen sugen på sån här mat <3

Svar: Men jaaaaa! Smoothie och sommar hör ju liksom ihop! Man kan inte få för mycket frukt och fräsch! c[:
Josefine Andersson

2018-05-29 ❀ 14:33:50 http://corneliae.blogg.se/
Camilla Persson

Vilken mysig helg ni verkar haft trots vädret 😌

Svar: Ååhh, jaa! Det blir ju vad man gör det till. Inte var vi bittra alls, även att det hade varit himla fint med lite finväder. :]
Josefine Andersson

2018-05-31 ❀ 14:42:02 http://xamiilla.blo.gg/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback