Favoriten atm: Rödbetshummus

 
Alltså denna är dröm. Iallafall om ni frågar mig. Låt mig vara självgod, men jag tycker verkligen det. Ni vet den där som så fint slängdes ihop till en vegetarisk pizza - inägg här - häromveckan. Mina smaklökar må visseligen skilja sig från resten utav Sveriges största befolkning, har livet visat mig flera gånger om. Men i min mun är detta porr porr porr! Och kanske i din med? Våga testa och låt mig veta :] Det här blir mitt bidrag till påskbordet i år!
 
 
 

Rödbetshummus

3 dl / 1 pkt kokta sojabönor/vita bönor
2 dl inlagda rödbetor*
2 msk tahini
2 msk rapsolja extra virgin
2 tsk diljonsenap
0.5 - 1 msk honung
örtsalt, peppar
vitlökspulver
 
1. Mixa ihop alla ingedienser till en härlig hummus!
 
 

 
.. Påskbordet som jag sticker iväg på nu! Man har verkligen själv fått hitta sina små guldstunder denna påsken. Jag har jobbat, farmor ligger på sjukan och min släkt är inte mycket större än så. Men nu sticker jag iväg på vad som egentligen skulle vara årets enda påskbord med min familj, min pojkvän och min farfar. Det får bli så, och det är himla fint det. Även att det skulle vara så himla mycket finare om bara farmor var hemma och vi kunnat time'a ihop bättre med mina enda kusiner. Halkade visserligen spontant in på ett påskbord hos mina kusiner igår, påväg hem från jobbet. De låg efter med maten och hade helt enkelt inte börjat käka. Så istället för att bara säga hej så sa jag tack och joinade - i mina snuskiga arbetskläder, hahah. Jag kan iallafall säga att denna påsken fått mig att påminnas om att jag är tacksam för vilka jag har, och vad jag har, här i livet. 
 
Hur har eran påskhelg varit vänner? ❤
 
 

 
* Inlagda rödbetor: Jag lägger gärna in mina egna om tiden finns, använder mig då utav kokossocker eller honung istället för raffinerat socker. Himla fint att ha i kylen sen! Ekologiska, köpta är oxå ett fint allternativ för den "late" :]

KOMENTERA ?
Veronica Wallgren

Lät spännande :)

Svar: Den är något utöver det vanliga, men verkligen supersmarrig om du frågar mig! :]
Josefine

2016-03-28 ❀ 18:13:06 http://wallgrenveronica.blogg.se/
Viktoria

Låter verkligen gott och lite annorlunda, vilket jag gillar. Ska nog prova detta så fort tillfälle ges.

2016-04-01 ❀ 21:02:43 http://cookiesanddreams.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback