Raw strawberry lemon ice cream ♡

 
Jag är något sådär ganska så tok-kär i hemgjord, fin glass. Ibland vegansk, ibland proteinrik, ibland helt raw. Ibland chokladig, ibland bärig, ibland med bananbas eller ibland bara allmänt konstig och spännande. Men självklart alltid schysst. Och alltid, alltid god. 
 

Jag insåg nu när jag skulle publicera receptet för er att jag missat anteckna mängden jordgubbar jag använt. Jäkla bajskorv. Men jag väljer att publicera ändå, så uppdaterar jag igen när jag åter mixat ihop detta recept för fler sommarglassar! Antingen så testar du något eget, eller så väntar du helt enkelt på fullständigt recept. För den som väntar på något gott.. c[[:

 

Raw strawberry lemon ice cream

3 dl cashewnötter
? dl frusna jordgubbar 
2 msk kokosolja extra virgin
skal från en eko-citron
1 dl valfri sötning
- jag körde hälften kokossocker och hälften agave
 
 
1. Blötlägg cashewnötterna i cirka 8 timmar, kanske över natten eller under arbetsdagen 2. Häll av blätläggningsvattnet 3. Mixa cashewnötterna till en kräm 4. Riv ner skalet och släng ner resten av ingredienserna 5. Mixa ihop 6. Släng ner i glassformar 7. Ta fram en liten stund innan servering
 

KOMENTERA ?
Fanny

Åh vad gott!

2016-06-10 ❀ 14:40:52 http://anannanland.blogg.se
Cornelia

Mums vad gott! Och det ser ju dessutom väldigt vackert ut :)

2016-06-10 ❀ 17:49:51 http://corneliae.blogg.se/



Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback