För världens barn, för den inre och för den yttre hälsan

, taggade och glada inför vad som komma skall
 

, en sallad med quinoa (ja tro mig, det finns gott om det därunder haha), rödbetor, lax och fetaostkräm satt perfekt som post running lunch! uppe på ett trevligt litet fik/restaurang i baronen. kalmarbor får gärna tipsa om trevliga matställen om vi sticker dit igen!

, varsin kaffedryck smugglade vi med oss som resesnacks på bussen. en cappuchino smaksatt med rikligt med mörks choklad kände jag kunde sitta jäkligt fint. lyx!
 

Världensbarnloppet & Kalmartripp 

.. med min babe. Ja, det var ju sisådär ett litet tag sedan nu. Eller ja, den 19 september 2015 för att vara exakt. Men jag tänkte att jag skulle slänga in lite pics utöver inlägget jag skrev den dagen här. De iphonepics mitt dåliga fån-minne tillät mig att ta, haha. För det var ju en himla kalasdag det där. En dag man kan leva på ett tag och ser fram emot att reprisa igen. För vad gör sig inte bättre än lite äventyr, motion, välgörenhet, shopping osv med en bästa, liksinnad vän? Svårslaget! 
 

 
Ha en fantastisk fin onsdag vänner! ❤

KOMENTERA ?
Oslofru

Härliga bilder :)

2015-10-07 ❀ 09:52:36 http://www.oslofru.com
Daniella 🌙

Vad vacker du (ni!) är <3

Svar: Men gullunge! Tack detsamma! :]
Josefine

2015-10-07 ❀ 15:26:13 http://vapenbroder.blogg.se/
GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

MEN VAD I? Har du varit i Kalmar och strosat? Attans att jag inte stötte på dig! Nästa gång får du komma in på Fitness24Seven och hälsa, okej? ;)

sv: Tack finaste du! Våra historier är olika, men vi har upplevt samma helvete. På ett sätt är vi lika och har otroligt stor förståelse för varandra. Och du ska veta att DU är grym! Kram <3

Svar: Jag vet, tänkte faktiskt på dig! Men vi var bara där så kort. Nästa gång hör jag av mig! I promise, Har ju även kort på Fitness, så vore ju nästan kul att smita in där oxå haha :D
Josefine

2015-10-08 ❀ 17:06:51 http://goforfit.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback