Morotskakasmoothie till frukost / My 21th birthdayMorotskakasmoothie toppad med apelsinkesokvarg, mandelchokladsås, frusna blåbär, torkade mullbär hampafrön och rivet eko-apelsinskal. Hemgjorda knäckebröd med bladspenat, kokt ägg och groddar. Och så en kopp grönt goji-havtorn-te till det! 


 
När jag bakade morotskaka igår, så rev jag några extra morötter för att kunna ha till frulle denna vecka. Så idag lyxar jag till det med morotskakasmoothie, födelsedagen till ära, innan jag sticker till jobbet! Underbart. 
 
 

Monday, November 23 07:05, My 21th birthday

För ja, det är min födelsedag idag! Min tjugoförste födelsedag. Och födelsedag påminner mig alltid om när jag inte ens trodde jag skulle bli sexton år. När anorexin hade tagit mig så långt, att det inte fanns mycket till liv kvar inom mig. Tänk vad sjukt. Tänk om livet hade tagit slut där? Som femton-nästan-sexton-åring. Tänk vad mycket fint jag missat, för ingenting?
 
Idag tänker jag fira att jag är tjugoett - men inte trots att jag fyller tjugoett, utan just för att jag fyller tjugoett! ✴
 
 

 
, frukostinlägget är favorit i repris. ni hittar orginalinlägg och recept här

KOMENTERA ?
Ellen

Grattis! :D

2015-11-23 ❀ 18:48:32Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback