How to be happy rule 0027: When something happens to you, good or bad, consider what it meansGrön hallonsmoothie med mynta, vaniljkesokvarg, chokladnötsmör med mint, hallon-chiasylt, smarrigt ekopäron, frusna hallon och råa kakaonibs. Hembakat knäcke med bladspenat, kokt ägg med halvkrämig gula och tillsatsfri citronpeppar. Och så en kopp vitt hallonte till det! Perfect. Grön hallonsmoothie med mynta

2 dl frusna hallon
1 dl frusen mango
1 banan
0.5 avokado
0.5 lime
ett par blad mynta
ev. lite vatten
 
1. Låt hallonen tinas något - antingen över natten i kylskåp eller på tiningseffekt i mikron 2. Släng ner alla ingrediense i en mixer 3. Mixa!


 
 

Chokladnötsmör med mint

0.5 dl mandelsmör
0.5 dl vatten/mandelmjölk
1 msk raw kakao
1 msk raw carob
- alt. mer kakao
1.5 msk torkad mynta
1 krm vaniljpulver
0.5-1 msk agavesirap
 
1. Rör ihop alla ingredienser 2. Förvara i en tätförsluten glasburk i kylskåp ett par dagar
 
 

 
 

Friday, November 26 06:22

Mot hufvudstaden, Allt för hälsan-mässan, Fitnessfestivalen, Stockholm horse show, julklappshopping och allt annat gott Stockholm har att erbjuda. Åh, jag älskar den staden! Vid min sida har jag min bästa partner in crime: Emma. Och sedan kommer även mor eller far min, syrran och en annan gó familj vi brukar dela Stockholm horse show med. Spår en förjäkla bra helg, alltså. 
 
Stöter man kanske på någon utav er någonstans? ❤

KOMENTERA ?
Alez

Hej Josefine!

Just nu försöker jag att gå upp i vikt efter att ha vägt 40 kg till mina 164 cm. Just nu väger jag ca 48 kg, men jag är fortfarande 6 kg ifrån min målvikt. Mitt problem är att jag har stannat. Jag äter mycket "vanlig" mat men vikten har liksom tagit stopp. Hur gjorde du för att gå upp i vikt snabbt? Hjälper det om jag smäller i mig en chokladkaka varje dag, med tanke på att maten inte hjälper så mycket?
PS: Du är en stor inspirationskälla, och fick verkligen mig att inse allvaret. 💓

Svar: Jag tänker inte säga att en chokladkaka gör dig tjock. För det lär du inte bli. Men det kommer förhoppningsvis hjälpa dig en bra bit på vägen om du vågar lägga en hel chokladkaka dagligen utöver det du äter nu. Åtminstone så lär det inte gå åt fel håll! Choklad är lätt att få i sig, choklad är ett himla kul sätt att gå upp i vikt på och framförallt: choklad gör dig lycklig - jag lovar! Så unna dig en extra chokladkaka varje dag du, så håller jag tummarna för dig här hemma! Kram
Josefine

2015-11-28 ❀ 10:40:36Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback