Good morning Wednesday ♡Björnbärssmoothie boostad med lite supergrejer. Toppad med vaniljkesokvarg, frusna björnbär och färska fikon. Glutenfritt och supersmarrigt morotsbröd toppat med mumma cashewsmör och aprikosmarmelad. Och så kaffe till det! Perfect. 

 
, inlägget är favorit i repris från förra året. orginalinlägg och recept hittar ni här
 
 

 

Wednesday, November 11

Godmorgon på er! Vill ni veta något alldeles sketa-kul och dunderhärligt? Igår stack jag några timmar upp i landet med far min, och hem åkte vi i varsin bil. För vips så var jag bilägare. Till min första bil ever. En söt liten grå Citroën C3. Åh, jag är kär. Har döpt han till Svante. Så nu blir det inget kämpa-i-uppförsbacke-med-motvind-i-regnet till jobbet när det sämre vädret faller in. För visst kommer det oxå, och oj vad jag fruktat det. Dessutom kan jag själv ta mig ut till min pållefjant precis när jag vill. Helt plötsligt kändes livet hundra gånger enklare.
Samtidigt som det känns sjukt. För bara något år sedan drygt funderade jag över hur tusan jag skulle kunna gå runt i livet. Allt som hette pengar och/eller stort ansvar kändes så himla långt bort och så himla svårt. För även att jag har världens góaste föräldrar som ställer upp för mig i vått och torrt, så kan en ju inte leva på dom resten av livet. Men här står jag sambo med min pojkvän, körkort, bilägare och på ett jobb som jag trivs. Och jag är jäkligt tacksam för allt. Visst tusan är inte livet så krångligt bara man vågar kasta sig ut och får lite rull!
 
Ha en fantastisk onsdag vänner! ❤

KOMENTERA ?Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback