Two things: If it makes you happy - do it. If it doesn’t - then don't.

Lagom jag rullat hem med cykeln från jobbet befann Emmapemma sig utanför min dörr. Och straxt efter det befann vi oss på spåret för lite löpträning. Solen sken, det var linne-värme och kroppen kände sig jäkligt taggad på att springa av sig lite efter 12 timmar på jobbet. 

 
Ett löppass upplagt med 800 meters intervaller - där en av oss sprang ett varv medan den andra vilade osv. Det upprepades 5 gånger. Tillsammans med löpturerna dit och hem hamnade vi på totala 7 km. Visst är det fint att variera sin löpning lite - och visst är det jäkligt gött med löpning överhuvudtaget! Jag mår som en gud nu kan jag lova. 
 
 
Har ni något fint upplägg på ett löpträningspass? ❤
 

 
Av någon konstig anledning så får jag alltid en liten klump i magen när jag bara lägger upp en bild på enbart min överkropp. Inte för att jag på något vis är missnöjd med min egen kropp - utan i rädlsa för att dömas eller påverka någon negativt. För med min bakgrund blir man lätt dömd. Och personer med liknande historia vet jag kan uppfatta saker förvrängt. Min kropp vägrar lägga på sig någonting runt axlar och tuttar. That's how it is. Axlarna är beniga och tuttarna rymmer knappt minsta bh-storleken. Det är mina gener som ser ut så, för min mamma ser precis likadan ut. Det är rumpan och låren som suger åt sig - och inte tusan klagar jag på det. Egentligen ska jag inte behöva förklara min kroppsform, men jag gör det i syfte för att inte påverka någon utav mina läsare negativt. Vi alla ser olika ut - och visst är det himla härligt att vara unik!

KOMENTERA ?
Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Nej, du ska inte behöva förklara dig, men ja det är typiskt att folk ska påpeka sådant:(

Svar: Det är sorgligt att man ska behöva göra det, men som föredetta anorektiker så tillhör det nästan vardagen. Det är synd, mycket synd. Men huvudsaken är ju att man själv - och sina närmsta - vet vem man är, vart man kommer ifrån och vart man ska. Det tycker iallafall jag! :]
Josefine

2015-06-11 ❀ 07:19:21 http://patriciac.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback