Raw lördagsfikaRaw morotskaka, egensötad vaniljkvarg, chokladklet gjort på kidneybönor, färska jordgubbar, frusna hallon, kokosflingor och en kopp kaffe. Och så en inspirerande inredningstidning till det! Me love. 

 

Denna där tidningen hittade jag för några få månader sedan och har nu köpt mitt andra nummer. Jag har då aldrig hittat en mer inspirerande inredningstidning i min smak. Kostar visserligen 89:- på Ica, men pengarna är den så värd. Namnet? Jeanne d ́arc living. Tipstipstips!

 
Recept på den råa morotskakan hittar ni här. Chokladkletet kommer recept på inom kort. 

KOMENTERA ?
Camilla

Hej! Jag har följt dig ett år nu kanske och uppskattar alla recept och löpinspirerande inlägg, tack! Jag förstår att din hälsosamma sida är i fokus då detta är en livsstilsblogg MEN är det något du vill jobba med? Eller är denna sida av dig något som bäst tillämpas som hobby? Vore kul att höra vad du har för planer :))

Svar: Åh, men vad roligt att höra!
Egentligen skulle jag även vilja jobba med hälsa på ett eller annat vis i framtiden, men i nuläget är det bara en hobby/min livsstil. Hälsosamma val sker för mig naturligt och jag tycker att det är himla häftigt hur mat, rörelse, psyke kan påverka hälsan såpass mycket. :]
Josefine

2015-06-06 ❀ 14:48:37
Molly Öberg

Ser ljuuuvliigt gott ut! Detta är vad jag skulle behöva just nu!

Svar: Ljuuuvligt gott må jag säga! Är man ett fan av rawfood så tycker jag det är ett riktigt tips! :]
Josefine

2015-06-06 ❀ 15:59:14 http://mollyoberg.for.me
Anonymisen

Älskar att kollain på din blogg, du har så underbara inlägg och bilder! Tack!<3

Svar: Nämen, så söt du är! Tack goding!
Josefine

2015-06-08 ❀ 12:10:46 http://lifeofbrightness.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback