Midsommarafton tvåtusenfemton

 
 

Hoppas ni haft en fin midsommar ♡

Hej vänner! Hoppas ni hade en riktigt kalasfin midsommar! Det hade iallafall jag. Jag hade visserligen önskat mer sol och lite värme så att man kunnat njuta mer av frisk luft och haft en fin sommarklänning på sig. Mitt förslag med att ta med sig filtar och gosa in sig i utomhus var inte så populärt. Haha.. .
Dagen kickades iallafall med lite fräsch luft, sommarregn och jordgubbsplockning med mami. Därefter drog vi hem och lagade frulle till "männen" våra. Och efter det styrde bilen mot stallet. Min pållefjanto fick gå i koppel medans jag plockade blommor till min krans. En silllunch senare satt jag på golvet och försökte svänga ihop min försa egengjorda krans ever. Och titt! Efter lite om och men vart det ju faktiskt någonting som kunde pryda huvudet rätt bra. #stolt. 
På kvällen rullade Emma och hennes pojkvän in hit. Det blev några glas vitt, massa jordgubbar att doppa i mörk choklad, mycket mer naturgodis än vad magen egentligen tål, kortspel, skitsnack och ja, en förjäkla mysig kväll! Visst gjorde det väl inget då att jag jobbade redan morgonen efter.

KOMENTERA ?
Anna [foto]

men åh vad gott!

2015-06-21 ❀ 14:52:15 http://annae.blogg.se
Alice

Hej!
Hittade din blogg idag och den är så motiverande då jag lider av en ätstörning. Jag har dock lite problem med maten. Det är så att sedan 2 år tillbaka har jag minskat mitt köttintag och äter bara kyckling och fisk,och nu när jag ska gå upp i vikt måste jag äta kött enligt BUP, åtminstone till 2 måltider. Därför blir det väldigt mycket kyckling och fisk för min del, men grejen är att jag har sakta försökt att övergå till en vegetarisk livsstil helt. Det jag undrar då är, tycker du man behöver köttprotein för att gå upp i vikt eller fungerar protein från andra källor lika bra? För de pratar om att det finns andra grejor i kött som jag behöver. Har du någon erfarenhet med detta själv?
Väldigt tacksam för svar! :)

Svar: Åh, men goding, så himla kul att läsa. Mitt syfte är att sprida det jag mår bra utav och inspirera de som hamnat snett, så som jag gjorde. Och då har jag antagligen förhoppningsvis lyckats med det jag vill!
Och du.. det var det dummaste jag hört. Seriöst? Du MÅSTE inte äta kött om du inte vill det. Vem tusan säger det?! Det finns sjuhundrasjuttioelva andra sätt att gå upp i vikt på. Låt dig själv ta den väg du mår bäst utav, bara du traskar åt rätt håll. Lyssna inte på folk som inte vågar tänka outside the box, utan bara spottar gamla ord på gammal vana. Jag tror på dig sötnos, din väg kommer funka. Det här fixar du lätt! <3
Josefine

2015-06-22 ❀ 01:01:52 http://alic3.devote.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback