Lyxlivet på GrecotelDet där med all-inclusive. Jag vet inte om jag ska hissa, eller dissa. Vi har aldrig haft det förut, men eftersom att det tillhörde hotellet så kände vi att det var värt att prova. Himla jäkla smidigt att alltid få mat och kunna plocka på sig så att man blir mätt - och lite till. Men ändå så saknar man den där charmen med att ta sig runt och prova lite olika restauranger. Och så tar lätt min rastlöshet över efter en hel vecka. Men! Vi ska inte klaga - för vi hade himla god mat. Och himla mysigt hotell överhuvudtaget. Här har vi en utav luncherna:

 
En sallad i botten, fetaost, vattenmelon, ägg, någon bönröra, vattenmelon, panerad fisk och spenat. Och så citron att ringla över det. Så himla dundergott. Och oj vad jag vart sugen på det just nu!
 

 

Tuesday, June 16 16:45

Jag har tre lediga dagar i rad nu, och jag passar på att njuta av dem deluxe. Denna morgon kickade jag med en liten pw, följt av en kiss med vovven, en tripp till pållefjanto för en barbacka-skrittur, en lunch hos farmor och målande i min och Jonas blivande lägenhet. Nu sitter jag på tåget upp mot min boyfriendo för att sticka vidare till IKEA. Här ska shoppas golv till vardagsrummet! 
 
Hur står det till med er finisar? ❤

KOMENTERA ?
Jonna

Åh, ska ni flytta in tillsammans!? Så kul!!Målar om hemma hos mig också- rätt så roligt faktiskt :)

Svar: Ja, vi är sambos nu jag och min pojkvän. Äntligen i samma stad igen och samma lya. Det känns så himla rätt och helt jäkla underbart. Jag stormtrivs. :]
Måla är kul ja, tills man tröttnar! (nähä?!) Vad målar du om då?? :]
Josefine

2015-06-17 ❀ 11:28:02
Jonna

Så himla kul! Var faktiskt i Linköping härom veckan och släpade med familjen till hälsofreak då du rekommenderat om det här på bloggen, och vilket trevligt ställe! Fanns ju massa gott! Lite beslutsångest vad man skulle fika på... ville ju ha allt ju!
Jag målade om mitt rum, slängde allt gammalt bråte och gjorde om totalt. Blev toknöjd!! :D

Svar: Åh, det stället saknar jag! Finaste Hälsofreak. Jag jobbade faktiskt där ett tag, men efter att jag flyttat hem (2 timmars tågresa bort), insåg jag efter några månader att det tyvärr inte var hållbart. Kul att du gillade stället! Kram
Josefine

2015-07-28 ❀ 22:07:51Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback