Ljusblåa dagar seglar förbiLinne - Topshop // Shorts - H&M // Solbrillor - Topshop // Thomas Sabo armband + berlocker i roséguld
 
 
De där solbrillorna alltså. Favoriter år in och år ut. Jag räknar till att det blir tredje sommaren jag använder de nu - och jag kan lixom inte tröttna på dem. Mitt fejs är gjort till stora brillor och stora brillor är vad som faller mig i smaken. Jag älskar dem. Och hela outfirren är helt Josefine'ig i övrigt. Vad annars lixom? Jag gillar ljust, jag gillar vitt, jag gillar rosa, jag gillar shorts och jag gillar när mina tatueringar syns. 
 
Alcudia, Mallorca 2014
 
Sparade mina outfitbilder från Mallorca i september förra året. Det kändes lixom inte läge när hösten var på ingång, utan mer passande att vänta till sommaren. Min stil ser ju lixom densamma ut jämt nuförtiden ändå. Och vips hade det där knappa året gått. Så här har vi lite góa summer pics!

KOMENTERA ?
Anonym

Har en fråga. Är det onyttigt att äta grovt surdegsbröd till frukost på morgonen om du tränar oavsett om du vill gå ner i vikt, bygga eller va fit liksom? Eller är det gröt som gäller eller kvittar det liksom?
Du är grym, kram!

Svar: Allt beror på vem man frågar, vad man har för mål och hur strikt man pallar bli. Personligen så tycker jag att det hälsosammaste är balans, att lyssna på det ens egen kropp svarar bäst på och det man själv tycker om och trivs med. Kom ihåg att kolisar kommer göra att du presterar bättre i träningen. Jag tycker utan tvekan att du kan äta ditt surdegsbröd, med goda pålägg på, med gott samvete! :] Kram
Josefine

2015-06-01 ❀ 21:05:43Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback