Hos Sally Voltaire & Systrar

När vi landat på Arlanda med flyget i fredagsnatt valde vi inte att köra raka vägen hem - utan istället stanna kvar i huvudstaden för lite shopping och extra lyxliv. 
 
 
Väl dags för lunch drog jag med Jonas till en utav mina favoritrestauranger: Sally Voltaire och systrar, som tidigare legat nere i PUB-huset men nu flyttat in på Åhléns City. Och jag måste bara säga Oh herrejävlar! Vilken uppfräschning! Stället var mycket större, ljusare och kändes riktigt jäkla hemtrevligt. Sen behöver vi ju knappt ens  snacka om maten. Man verkligen känner hur näringstätheten på maten är hög där inne. Inte nog med det så snackar vi jäkligt gott oxå! Mitt restaurangtips numero uno - heltklartutantvekan. 
 
 
För både mig och Jonas blev det en asiatisk sallad med glasnudlar, räkor, cashewnötter, sesamfrön och gott grönt. En dressing och så en skiva bröd med typjordklotetsgodaste röra på. 
 
 

 
- jag har lagt upp inlägg från den restaruangen förr: här och här. insåg även att jag insåg att lägga upp sist jag var där - det kommer inom kort!
 
 

KOMENTERA ?
ISA

åh åh åh! har inte provat det än pga dyrt! men såå fräscht och gott!

Svar: Jotack, så är det ju tyvärr.. men det är himla värt de slantarna! Unna sig lite är man ju alltid värd då och då! [':
Josefine

2015-06-08 ❀ 16:53:07 http://isabyl.devote.se
Molly

Jag åt där i måndags, åt deras vegansallad och herre jisses vad gott och mättande! Smakade av mammas mat som var halloumi och det var också sjukt gott. Jag hade höga förväntningar på deras mat och fika efter att ha läst mycket om de på din blogg, men det var över mina förväntningar :D
Genom din blogg upptäckte jag detta ställe, och det måste jag tacka för!

Svar: Åh, men så härligt! Det är verkligen ett superställe, eller hur?! Skulle finnas i alla städer här i Sverige tycker jag - jag skulle vara stammis (och fattig)! :'D
Josefine

2015-06-18 ❀ 20:17:07 http://mollyoberg.for.meNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback