Tattoo time ✴

min första tattoo, feb 2012
 

Tattoo time ✴

Jag är verkligen sjukt jäkla svag för tatueringar. Tycker det är såå jäkla snyggt. Om man får till dem snyggt och har en mening bakom dem. Det ska inte bara vara "tatuera för att tatuera" och ta första bästa.
Och nu är det dags att sätta märke på kroppen för andra gången. Gjorde min första på Salong Betong för 3 år sedan, som står för min tillfrisknad från Anorexin - har skrivit mer om den här. Nu är det dags för min andra på samma ställe. En liten mini tatuering, men med minst lika stor betydelse. Fick den egentligen i 19-årspresent för drygt ett år sedan, men då jag inte varit i Sthlm någon vardag (som inte varit sommar) sedan dess, så har det tyvärr fått vänta. Om jag är taggad nu?! Skoja inte. Som jag väntat!
 
Vad tycker ni om tattoos? Har ni någon själv? ❤

KOMENTERA ?
joe

Men såå kul!! Älskar också tattoos, och man blir lätt lite beorende av fler o fler.

Svar: Jotack, visst är det nog så. Men viktigast tycker jag är att man verkligen känner efter innan man sätter en tatuering på plats, så att den verkligen är rätt. :]
Josefine

2015-01-09 ❀ 12:57:22 http://yoginijoe.blogg.se
Marieangel

Japp tre stycken. min ena kan du se här: http://marieangel.se/2013/june/ny-tatuering.html världens finaste kurbits och så är jag dalkulla:-)

Svar: Men, den där känner jag ju igen från alla Dalahästar jag äger haha! Vi har nämligen åkt till Dalarna sammanlagt 8 somrar av mitt liv. Så himla mysigt där!
Josefine

2015-01-09 ❀ 13:06:44 http://www.marieangel.se
Matilda

Åh vad kul! Tycker precis som du, om man ska tatuera ska den ha en ordentlig betydelse. Spännande att få se din nya tatuering sedan! :)

Svar: Visst är det så! Det är det som gör tauteringar så himla fina.
Josefine

2015-01-09 ❀ 13:29:59 http://tildasofias.blogg.se
CARRO

tatueringar äger! jag har bara två än så länge, men har massa planer för att tatuera över gamla självskadeärr på underarmarna.

Svar: Jag tycker visserligen inte att självskadeärr är något man ska behöva skämmas över, om fallet nu är så. Att ha tagit sig igenom jobbiga tider, är något man kan vara stolt över! Men om du själv känner att du vill pryda armarna med annat smått och gott tycker jag att du gör mer än rätt! :]
Josefine

2015-01-09 ❀ 14:37:27 http://carrokayey.blogg.se/
Fanny Kvist

Tycker de är så fruktansvärt fint, speciellt när de betyder något som du sa. Längtar till dagen jag blir 18 och får skaffa en :)

Svar: Ja, enligt mig ska det inte vara "tatuera för att tatuera" - det blir så himla lätt fel då. Men du har ju tid på dig att planera och känna efter, så jag lovar att din kommer vara mer än grym när dagen är inne!
Josefine

2015-01-09 ❀ 15:16:35 http://fannykvists.blogg.se/
Piezes

Älskar tattoos!:D men håller med dig om att det ska finnas något bakom den. Har en själv som jag är sjukt nöjd med och som påminner mig varje dag om att fortsätta vara stark! Kram

Svar: Det låter som en grym tatuering! Hoppas du lyssnar på den :]
Josefine

2015-01-09 ❀ 16:07:54 http://piezes.forme.se
Elina

Härligt med flashbacks, hoppas du blir nöjd med din andra!
Jag vill hemskt gärna ha EN tatuering, henna-tatuering tycker jag är snygg, men vet inte om man vågar permanent. Annars något mellan fingrarna eller en hamsa-hand mellan skuldrorna!
Men vem vet vad det blir i framtiden? ;)

Svar: Jag är hur jäkla nöjd som helst. Kunde inte varit nöjdare. Båda mina tatueringar känns så jag och jag är himla stolt över båda två. När det känns rätt blir det förmodligen rätt! :]
Josefine

2015-01-09 ❀ 20:38:36 http://elinaedsberger.blogg.se
Kimmey ~ Kung varje dag

Älskar också tattoos, och har 8 st :)

Svar: Oj jävlar, det var inte dåligt! Den siffran kommer jag nog aldrig upp i, men vem vet, många små fina tatueringar kan det säkert bli med tiden! :]
Josefine

2015-01-10 ❀ 00:08:18 http://bimbolie.blogg.se
Viktoria Eriksson

Kan inte annat än att hålla med, tycker en kropp blir så mycket mer spännande att se på när man har meningsfulla, fina tatueringar! Har själv fyra stycken, och snart blir det armen också.. :-)

Svar: Visst är det så! Tatueringar kan säga så himla mycket om en person, faktiskt.
Josefine

2015-01-10 ❀ 00:17:34 http://blackbuffalo.se/
Annster

Vad roligt :)

2015-01-10 ❀ 05:54:59 http://annster.se
Angelica

Jag har också en tatuering från salong betong. De är riktigt duktiga och jag är asnöjd med min! Min tatuering jhar en liknande betydelse som din och jag älskar tatueringar som verkligen betyder nåt. För det är det viktigaste, att den betyder något för en själv. :)

Svar: Du har det? Vad kul! :] Och ja, du har så himla rätt. Det är just min poäng med. Tatueringar med betydelser blir så himla mycket mer än bara lite färg!
Josefine

2015-01-10 ❀ 15:00:49 http://lovebyagge.for.meNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback