So fkn proud of myself


Har ni sett att jag är med i VeckorevynMåste erkänna att det är en sjuk jäkla känsla. Jag, lixom lilla jag, i en av Sveriges populäraste tjejtidningar.. På en helt egen sida dessutom. Det är sjukt. Vi är tre tjejer, som utefter egna erfarenheter, snackar om varför det är så viktigt att vara stolt över sig själv - du vinner inget på den motsatta inställningen. 

 
"Jag visste inte ens om jag skulle överleva". Tyvärr är det lika sant som jag säger det. Varje kväll somnade jag med handen på hjärtat - för att försäkra mig om att det fortfarande slog. Om morgnarna vaknade jag med tanken "jag lever". Och när jag vaknade på min 16-årsdag, så var min första tanke "jag blev iallafall 16 år". Det är klart som fasiken att jag ska vara stolt över mig själv. Jag står på benen 20 år gammal, 100% fri från ätstörningens onda tankar. Jag slog Ana.

 
Är ni sugna på att läsa intervjun så finns tidningen i butik tilloch med den tjugonde-någonting februari! Nr. 2 2015 för er som läser detta inlägg i efterhand. 
 


Och.. Visst är väl du stolt över dig själv?! ❤

KOMENTERA ?
Sofia

Snart ska jag läsa det!! :D Kommer bli gryymt!

2015-01-29 ❀ 18:33:30 http://skimmer.blo.gg
Johanna

Tips på vad man kan köpa till sin pojkvän i 18-års present?

Svar: Personliga ting är alltid bäst blandat med saker han önskar sig. Kan lova att du själv kommer på något som passar honom/er bättre än vad jag gör åt dig! :]
Josefine

2015-01-29 ❀ 19:20:16Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback