Keep calm it's fridayDen.där.morotskakan. Har ni inte provat - så gööör! Jag är sjukligt jäkla stolt över den. För ja, det är en av mina absoluta favoriter, någonsin. Sådär supersaftig, söt och härlig. Helt jäkla peeerfect med andra ord. Så ett riktigt smarrigt tips från mig, som jag hoppas inte gör er besvikna!
 


Gör sig väldigt fint med frusna hallon och torkade mullbär. Bilderna ↑ är från mitt födelsedagskalas för släkten, two mounth ago. Där mångas smaklökar vart nöjda och glada - och nästan lika många somvanligt förvånade av kakans ingredienser. 

 
Recept på godingen aka morotskaka healthy style hittar ni här
 

 

Friday, January 30 06:22

Just nu är mitt liv i rull och jäkligt spännande - jag började nämligen på ett nytt jobb igår. Direkt därifrån drog jag till gymmet för att möta Emma för veckans tredje och förmodligen sista gympass. Rygg fick det bli! Men dålig kontakt med musklerna resultrerade i ett ganska så dåligt pass - men vadtusan, de dagarna behövs de oxå. 
Och nu är det pang på jobb innan jag tar fredag! Framför mig har jag en himla gó helg. Efter jobbet tar jag tåget mot min pojkvän, där det direkt styr mot Kisa för skidåkning med hans jobb. Sen på lördagen är det dags för 20-årskalas för kompis och utgång. 
 
Jotack, livet är gött atm. Erat oxå? ❤

KOMENTERA ?
Sofia

Morotskakan ser så himla god ut!!
Livet leker ju!! :D

Svar: Den ÄR så himlans god vill jag lova! Prova!! :D
Josefine

2015-01-30 ❀ 09:15:33 http://skimmer.blo.gg
ISA

THAT CAKE!! <3
vad är det för jobb du fått?? så kul :)

Svar: Jotack, THAT CAKE<33, har du provat? Jag jobbar på Biltema numera. Kanske inte min typ av ställe, men jag tycker ändå att det är ett himla kul jobb. :]
Josefine

2015-01-31 ❀ 03:48:51 http://isabyl.devote.se
Linn

Önskar min släkt var lika nyfikna och modiga att bli övertygade om att testa nya ways och sätt på! :P

Svar: Haha, det är inte alltid det är så lyxigt faktiskt! Men när de väl går med på't brukar de sällan bli besvikna. Fördelen med det är ändå att jag oftast får allt godis och kakor för mig själv.. haha :]
Josefine

2015-02-02 ❀ 16:17:21 http://www.letitflow.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback