Jag är en marsipangrisDenna låg i min julstrumpa på julafton. En Åre-strut med marsipan doppad i mörk choklad. Det är redig porr det. Mörk choklad toppar topplistan av snacks, men marsipan kommer nog fasiken hack-i-häl om ni frågar mig. 
 
Med tanke på hur mycket choklad och marsipan och annat gott man har badat i under julen så har jag fortfarande en del kvar - faktiskt största delen utav denna strut! Så denna hänger med min på bio nu ikväll, när jag och Frida ska se på Veronica & Micke!

 

Sunday, January 4 17:58

Söndagsångest? Nää va? Sådant tjaffs är bara onödigt. Jag älskar att göra saker på söndagar. Att jobba är en himla bra grej ex, det är både gott tidsfördriv och dessutom får man ju ob. Det är iallafall vad jag tillbringat största delen de senaste månadernas söndagar med. Men med tanke på att jobbet låg 10 mil bort, har jag efter många om och men gjort slut med det. Annars älskar jag att boka in saker om söndagarna. Kanske en ridtur, en promenad, lite bakning, matlagning, en tripp till gymmet, kanske en fika eller något annat kul eller mysigt. 
Denna söndag startade med en tågresa, efter att ha tillbringat helgen uppe hos min pojkvän. Det följt av en ridtur i det fina vädret, ett ryggpass med Emma på gymmet och nu laddar jag inför bio med Fridisen. Himla gó söndag!
 
Lever ni livet på söndagar, eller deppar ni i soffan? ❤

KOMENTERA ?
ISA

Nä men håller med. Söndagar är ju en superbra fixar/mysar dag. Inget depp!!

2015-01-05 ❀ 06:21:40 http://isabyl.devote.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback