Happy friday ♡

 
Sötaste marsipanfigurerna ever, right? Fick dem av Frida i födelsedagspresent. Hur gullig vän? Älskar personliga och egengjorda ting. Istället för ett paket fick jag "påsen à la Frida" som innehöll ihopplock av gött hon tyckte passade mig. Om jag vart glad? Och om det kändes sorgligt att käka upp de där små söta? Men är man en marsipantok så är man. 
 

 

Friday, January 16 18:55

Fredag igen och alla är glada! Eller hur?! Har varit ledig idag och sovit ut. Kikat med gófrulle och fotat en jäkla massa ting. De senaste timmarna har gått åt till hästen och 5 km på rullbandet på gymmet. Väl landad hemma möter jag min pojkvän. Så nu är jag superladdad med en mysmiddag med familjen och honom.
Tror förövrigt detta blir en himla kul helg. Imorgon är det prova-på-dag på ett ställe med träningspass här i min lilla hemstad. Har tvingat med min min pojkvän oxå, hehe. Har funderat länge på att köpa 10-kort där - för varitation i min träning. Lixom inte bara nöta gympass, som trots att det kan vara skitkul och jäkligt härligt - kan bli jäkligt enformigt och tjatigt ibland. Så jag tror jag kommer att slå till. Söndagsplanerna lutar mot att åka in med min pålle till ett ridhus - behöver bryta skritta-i-skogen-för-att-det-är-för-halt-och-hårt. 
Annars blir det bara att mysa med min pojkvän. För vi har inte setts sedan två helger. 
 
Hoppas ni oxå har en kalashelg framför er ❤

KOMENTERA ?
Amanda♥

Så söta och säkert goda, haha :)

Svar: Supersmarriga! Iallafall om du frågar en marsipantok som mig!
Josefine

2015-01-17 ❀ 00:01:51 http://amandaforsman.blo.ggNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback