Vita rosor // Snökulor med en ren i - Sirlig, Gamla stan // Porslinsren - Sirlig, Gamla stan
 
 
Och så var julen utstädad. Någon dag försent sisådär. Himla sorligt tycker jag. Hade mor och far inte varit så kvicka, så hade min stjärna suttit kvar i fönstret tills vintertiden och mörkret är över - det är så himla mysigt att tända stjärnan när man vaknar de dagar klockan ringer 05. Att granen och tomtarna åkte ut känns dock mer självklart. Men vissa godingar finns dock kvar. Som dessa ↑ vintriga ting, som bl.a. var en del av våran nyårsdukning. De är ju somsagt bara vintriga, så de håller sålänge det är vintermånad - iallafall om ni frågar mig. 
 
 


 

Sunday, January 18 09:12

Godmorgon söndag! De där passen vi var på var himla kul! Om man bortser från ben-delen, haha. Ni vet jag och ben.. tjaa, inte bästa vänner. Kettlebell och bodypump. Prova-på-pass kanske bör nämnas, så det var ej helt fulla pass. Andra góbitar under dagen var en snabbsväng på stan, rawfoodfika denna kaka, en liten promenix till affären, ett mysigt skumbad och middag + Jönssonligan med mina päron. 
Min pojkvän ligger kvar där uppe i sängen och såsar. Jag sitter och dricker mitt dagliga citronvatten och är är i full rulle med att fixa frullen på sängen till oss. Älskar helgmorgnar! Så himla mysigt. Vi har en halv film 'Never back down' att se klart till frullen som vi påbörjade igårkväll.
 
Hoppas ni får en fantastiskt fin söndag! ☀
 

KOMENTERA ?
e

åh vilka vackra bilder! :)

2015-01-18 ❀ 11:48:43 http://beriz.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback