En långhelg i Sthlm


, gamla stan kan ju bara vara fööör mysigt

, lurre på Kalori i Kungshallen. ett av mina favoritmatställen i sthlm! (har skrivit mer om det förr här). blev quinoa, lax, grönt och varm currysås. och så la jag även till ett ägg och klickade på lite hummus och olivröra - dundersmarrigt!
, alltså det där jäkla Gina var farlig. jag gick verkligen lös... för mycket, haha
  
, fikapaus på Espressohouse: tipsar ännu en gång om den där pepparkakscheesecaken. smakar pepparkaksdeg rakt igenom. #porr
 
, och en lurre hos Systrarna voltaire nere i PUB-huset (har skrivit om det förr här). det nådde höjden av matporr kan jag lova mina vänner 
 
 

En långhelg i Sthlm

Hemma efter en kalashelg i Sthlm med min gymkompis och numera en av mina närmsta vänner Emma. Jag var där redan i torsdagsefteriddag med far mig, sen kom resten av gänget på fredagkväll. 
Har hunnit med att tatuera mig, spendera liteförmycket på stan, fika, ha tacoskväll, käka på två av mina favoritrestauranger, äta några hundra gram choklad, hugga in på ett gym, kolla på roliga filmer och garva så det känns i magmusklerna. Och juste ja.. jag har blivit jagad av en läskig tant. Var tvungen att googla "läskig tant stockholm", och sedär.. hon var ju visst kändis, den där "jesustanten".
 
Har ni haft en fin helg? ❤

KOMENTERA ?
Vägen från anorexia

Har Ochså blivit jagad av jesustanten, haha :)

Svar: Hahaha, då känner du nog paniken jag hade x]
Josefine

2015-01-14 ❀ 09:09:49Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback