Te-adventskalendern - Doppa fram till dopparedanAlltså hur jäkla gó är inte denna? Fick den bl.a. i födelsedagspresent av mina tjejor. They know me. Går inte och lägger mig utan min kvällskopp te. Det är liksom finaste avrundningen på dagen, och dessutom rätt avkopplande. Och vissa morgnar slår te-suget ut kaffe-suget. Skulle lätt kunna säga att en kopp te om dagen gör gott för magen! För ja, så funkar det faktiskt för mig. Ni ser ju bara! Spännande namn. Och bakom den väntar underbara jäkla smaker i fina kombinationer. Mina favoriter hittils har varit Limefära'n - jag har lixom tok-kärat ner mig i ingefära på sistone och nästintill blivit beroende, Mintkyss och Pomander - en julig, fin kombination av apelsin och nejlika. 
 


Alla te'er är ekoligiskt odlade och gjorda på riktiga ingredienser. Dessutom får man en liten fin text på varje liten påse. Faktiskt riktigt skojiga och härliga om jag ska vara ärlig. Skulle gärna ha skrivit ner dem alla om jag bara hade tänkt på det. Ett gäng ligger ju sorligt nog nu mera i soppåsen. 

 
Den är köpt på en inredningsbutik som heter Boligheter här i lilla Västervik, men du kan även klicka hem den här. Fast du får ju dricka i kapp några koppar då - men vem tusan skulle klaga på det! 

KOMENTERA ?
Erica

Hade ingen aning om att te-kalendrar existerade! Måste testa detta nästa år :D

Svar: Haha, nä inte jag heller förns jag fick denna! Himla mysig. Ingen tvekan om sak ifall jag ska köra på det nästa år igen :D
Josefine

2015-12-09 ❀ 10:04:41 http://ericaskyllkvist.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback