Reunion with my girl means: Legday

iphonepic.

Workoutfit

Hoodie - Stronger, here // Tights - H&M, here
 
 


 

Tuesday, April 28 22:13

Reunion with ma girl på gymmet idag. Min bästa gymkompis drog till thailand, med sin thailändska pojkvän, för en månad sen. Och lixom hallååå, det har känts som en del av mig saknats! Typ. Hur eller hur. She's back och allt är i sin ordning igen. Det firades med ett benpass på gymmet! Och ett sådant där härligt kalaspass fick vi till. Mellan allt ta-igen-snack osv. Kalaskontakt och jäkligt härlig burn. Ni vet en sådan där dag man känner sig grymt stark på alla sätt och vis.
Utöver det har dagen bjudit på jobb, körlektion och cykelturer mellan de olika sakerna. Härligt! Nattens dåliga sömn (nej alltså, jag sover som en stock och redigt gott, men suger på att lägga mig i tid) har inte visat ett minstaste lilla spår. Frågan är bara om det gör det imorgon.. och troligare blir väl det om jag inte kommer i säng nu.. för klockan ringer nämligen 05 i vanlig vardagsordning. 
 
Sweet dreams babes! ❤

KOMENTERA ?
J.s

Titta gärna in min blogg :) försöker hitta lite följare, mycket tatueringar, smink,tränar polefitness och lite smått och gott. Ta en titt

2015-04-28 ❀ 23:14:20 http://nefer.blogg.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback