Harder better faster stronger

 

Workoutfit

Hoodie - Stronger, here // Tights - Ginatricot // Sports bra - Adidas 
 
 
Den där tröjan från Stronger är en nyinflyttad goding i min träningsgarderob. Och jag är totaly in love. För det första så älskar jag företaget den kommer ifrån, för det andra har den en himla snygg färg, för det tredje blir man ofta positiv med grymma motivationstexter på kläder och för det fjärde så är det ytterligare en goding som räddar min jacka från svettlukt efter ett träningspass. 
 

 
Täningen har dock blivit rätt lidande för mig på sistone. Väldigt lidande. Det går nog att räkna på en hand hur många trippar jag lyckats ta till gymmet den senaste månaden. Och nu menar jag gymträning, några löppass och powerwalks har jag tack gode lyckats klämma in. Så klättra på väggarna slipper ni se mig göra, haha! Det stavas mängder med tider på jobbet och så råkar jag vara en tjej med lite för många intressen. Får man säga så? Vi snackar en häst att ta hand om några dagar i veckan, en pojkvän i en annan stad, gillar att stå i köket, vänner jag vill träffa, en familj jag vill mysa med, en blogg att sköta och ett körkort att ta. Jag är faktiskt jäkligt stolt över att jag hunnit med såpass mycket som jag gjort. Ibland kommer livet imellan helt enkelt - och det är så det får vara!
Men träningen är ju en viktig bit i mitt välmående. Både kropp och knopp mår bra av att ta i och flåsa lite ibland. Så jag hoppas snart kunna tima in ett gympass igen!
 
 


10% off

Ni glömmer väl förrästen inte att ni alltid har 10% på hela sortimentet hon Stronger genom att ange "josandersson10" i kassan. :]
 

KOMENTERA ?
JUNITJEJ

Vilka snygga tights!

Svar: De är supersmarriga! Sitter som en smäck gör de oxå :]
Josefine

2015-04-09 ❀ 16:27:37 http://www.junitjejen.se
linnéa

Så sant, det är exakt samma för mig. Livet kommer emellan, och ibland måste det få göra det. Vårens bästa dag hänger jag faktiskt hellre i en solig park med vännerna efter jobbet än att släpa mig till gymmet, det står ju kvar ändå! :)

Svar: Varken gymmet eller din kropp kommer lämna dig. Sund inställning! :]
Josefine

2015-04-09 ❀ 17:16:09Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback