Grönt chokladpålägg
Alltså yum yum yum yum yum! Den här lilla skapelsen är så jäkla härlig att det finns inte ord. Krämig, chokladig, och söt, men ändå riktigt jäkla fräsch. Ja, helt jäkla perfekt.
 Passar prima på smoothien, gröten, till pannkakorna, till kladdkakan eller på de nybakade sconesen. Kan ta det mesta till en ny nivå! Funkar även som en chokladmousse till filmkvällen eller trerättersmiddagen (ni vet, jag har lagt upp ett liknande inlägg på raw chokladmousse här). Går på två röda att göra och håller sig i kylskåpet ett par dagar. Helt jäkla kalasfint lixom. 
 
 
Att denna lilla skapelse dessutom bär på en massa näring kan vara riktigt svårt att tro. Testa och förvåna dig själv!
 
 

 

Grönt chokladpålägg

2 st mogna avokados
7 st dadlar
4 msk raw kakao
2 krm vaniljpulver
0.5 - 1 dl vatten

för extra näringsboost

hampaprotein
 
1. Kärna ur avokadosarna och dadlarna 2. Mixa ihop alla ingredienser till en härlig smet 3. Vill du ha ett proteinrikare och ytterligare näringsrikare klet: tillsätt valfri mängd hampaprotein. Du kan även behöva öka på vattenmängden 4. Förvara i tätförsluten glasburk i kylen 
 
 

 

Friday, April 17 07:08

Godmorgon finisar och godmorgon fredag! Igår var en jäkligt bra dag. Jobb > en ridtur med Amanda som på de gamla goa tiderna > och en jäkligt spontan men välbehövlig kvällsrunda i löparskorna. 
Och nu sitter jag här och laddar inför ett tolvtimmarspass på jobbet innan jag drar vidare och firar Anna's 21-årsdag. En kväll med vänner och vin har jag framför mig med andra ord! Känns superhärligt. 
 
Ha en finfin fredag vänner! ❤

KOMENTERA ?Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback