Ett drömpaket med posten

Att få samarbeta med bodystore.com är nog bland det roligaste jag har gjort. Lixom Sveriges grymmaste sida av hälsokost. Att en gång i månaden få hämta ut ett paket fyllt av suprises är helt underbart. Och alltid lyckas det falla mig i smaken!


Det senaste paketet var kallat "bakboxen". Lixom ni hör ju bara där. Jag behöver nästan inte nämna att jag halvt skrek av glädje när jag öppnade det? Så var läget iallafall. Jag är totalkär. 

 

Hazelnut and Chocolate spread

Från bästa Renée Voltaire. Älskar den kvinnans tyck och tänk och smak och sortiment! Ett nötsmör med smak av choklad, apelsin och hasselnöt har vi här. Helt jäkla underbart är det. Om ens de orden räcker för att beskriva! Skulle kunna slurpa i mig hela burken med en sked nu. 
- kostar 54:- och du hittar det här
 

Äpple- & tranbärmos

Ett osötat ekologiskt äppelmos. Med tranbär! Innehållsförtäckningen? 80% äpplen och 20% tranbär. Inget onödigt tjaffs här inte. Gör sig prima i allt från topping till bakingrediens. Me love!
- 26 kronor för 360g här
 

Organic Peanut butter

Från Vitaprana. 100% jordnötter and that's it! Och inte gör det varken smaken eller konsistensen sämre för fem öre. Som den jordnötsslukare jag är kommer detta gå åt fort. Mmmhh! 
Kan ju vara shysst att dela med min utav mina favoritrecept med detta underbara klet oxå: jordnötsbollar, raw banan- & jordnötscheesecakejordnötskladd och jordnötskyckling
- kostar 41 kronor här
 
 

Himalayasalt

Ett naturligt, oraffinerat kristallsalt från Urtekram, innehållandes kolloida mineraler och spårämnen. Men nästan bäst av allt? Det är rosa!
- kostar 59:- och ni hittar det här
 
 

Sesammjöl

Ännu en spännande mjölsort till samlingen! Jag älskar bakalternativ som är snälla mot både knopp och kropp. Denna gång gjord på sesamfrön. Högt proteinvärde och med mineraler som järn, zink och magnesium. Kalasfint ju!
- kostar 49 kronor här
 

Bakpulver

Från Dove's farm i ekoformat. 
- kostar 20 kronor och ni hittar det här
 

Sukrin+

Ett hundra procent naturligt sötningsmedel bestående av erythiol och steviaglykosider. Ingen utav dessa ämnen tas upp av kroppen och bidrar därför inte till något blodsockerskjut. GI't ligger så lågt som på 0. Behövs heller inte samma mängd som socker, då det är cirka dubbels så sött - lixom hey, tar mindre plats i skafferiet oxå.
- 89 kronor här
 
 
 

Paleo brödmix

Urtekram har raffsat ihop en härlig blandning av frön, nötter, kärnor och fröskal som ska göra sig perfekt i hembakat bröd. I hälsoformat såklart. Dessutom bjuder de på två recept, som man hittar på påsens baksida. Om här ska bakas bröd? Ja, här ska bakas bröd!
- kostar 49 kronor här
 

 
Just nu har bodystore.com fri frakt in i maj. T.o.m den 3:dje för att vara exakt. Här ska läggas en order eller två. Såklart!

KOMENTERA ?
Diana Doss

Har du testat att göra eget jordnötssmör nån gång? :)

2015-04-28 ❀ 15:43:45 http://attborjalevaigen.blogg.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback