Dags att vårstäda!

 
Precis så löd rubriken på det senaste paketet jag fick skickat till mig från Bodystore. Och alltså yes! Dags för lite våruppfräschning. Både till hus och knopp och kropp. Det är väl ändå alltid härligt. 
 
 

Baby foot 

"Baby Foot är Japans bäst säljande fotvårdsprodukt. Använd produkten vid förhårdnader, ringorm, svampinfektioner och hård hud för att få lena fötter igen" 
Alltså tack bodystore! Just vad mina fossingar behöver. Jag är tyvärr jäkligt dålig på att skämma bort mina stackars fötter. I ärlighetens namn så ser mina hälar förjävliga ut. Det kan inte vara mysigt för min stackars pojkvän att gå emot dom under täcket. Men nu ska de allt få spa kväll! 
- just nu 159:- här
 
 
 

Green Mix

Korngräs, vetegräs, spirulina och chlorella. Fyra näringssprängda renande gröna pulver i ett. För mig är dessa gröna pulver vardag. Varje morgon shotas ett grönt pulver i en god juice (tillsammans med mitt glas ingefärsboostat citronvatten före frukost). Hur det smakar? I början tyckte jag det var pyton. Stod jag och stampade på stället och trodde jag skulle spy. Men det är ju riktiga näringsbomber, så det tyckte jag ändå var värt. Men vill ni veta en sak? Det omöjliga var möjligt. Idag shottar jag gladerligen om morgnarna. En fin morgonrutin.
- 250 g för 179:- här
 

Lilly's Eco clean, Golvrengöring

Golvrengöring i fräsch apelsindoft. Miljövänlig och utan kemikaler - me like. Nu får såpan en kompanjon. Såg även att det fanns bl.a diskmedel och allrengöringsmedel från samma märke. Förmodligen något som kommer inta plats i mitt städskåp inom kort.
- 49:- här
 
 

Bounce ball Coconut macadamia

Och så en liten gotteboll på det! En proteinrik liten jäkel med bra energi. Som var slut i ett naffs. De där bouncebollarna är inte dåliga de. Och den här smaken tänker jag absolut inte klaga på!
- säljs styckvis här
- eller något billigare per boll i 12-pack här

KOMENTERA ?Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback