B&J night

Igårkväll drog vi till med en liten B&J kväll. Jag, en av mina besties och min lillasyrra. Tog oss till fots upp till Ica för att shoppa på oss varsin glass > för att sedan hamna med mjukiskläder i min dubbelsäng. Massa skratt och lyxig glass senare somnade jag skitnöjd i sängen. Perfekt fredagsmys? Jotack, heltklartutantvekan. 
 
 
Glassen då? Lite smått nyhetskåt som jag är var jag självklart tvungen att prova den nya smaken. Smakmässigt så ger jag bullglassen en 10:a. Jag hade noll förväntningar och vart såjäkla positivt överraskad. Smakar kanelbulle rakt igenom, och den smaken gör sig konsitgt nog perfekt i glassformat. Men jag tror därimot inte att det är en smak man kommer vara sugen på ofta, så därför sjunker den till typ en 7:a. Eller okejdå, 8:a kanske. Riktigt jäkla värd att prova och ett feting tips till er där ute! 
 
Hoppas ni oxå fick till ett mysigt fredagsmys vänner ❤

KOMENTERA ?
Diana Doss

Alltså jag testade den i USA för 1,5 år sen. Var väldigt skeptisk när jag såg den, men var ju bara tvungen att testa liksom. Blev, precis som du, positivt överraskad, hur god som helst!!!! Blev typ överlycklig när jag såg den här i Sverige. Nu hoppas jag de tar hit red velvet också, för den är också riktigt god! :)

2015-04-28 ❀ 15:43:05 http://attborjalevaigen.blogg.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback