3 years together

2012-07-23
 

3 years together

Alltså shit. Idag firar jag och pojken min 3 år tillsammans. Jäklar vad vuxna vi låter lixom. Allt startade på en förfest jag hade i min lägenhet, med min enda killkompis i min nya stad och hans vänner, någon gång i slutet av februari tvåtusentolv. På den tiden jag fortfarande var väldigt underviktig, inte riktigt hade hittat mig själv och varken vågade eller trodde att jag kunde bli kär igen. Men se där! Och vips hade vi hängt ihop i över tre år. Och jag måste säga att jag är lyckligt lottat som har en sån jäkla fin pojkvän. Det firas med att gå ut och äta ikväll efter jag har slutat jobbet. Något gott att tugga på, något glas vin och en förhoppningsvis riktigt mysig kväll.
 
Grattis till oss! ❤

KOMENTERA ?
Emelie

Åh så fina ni är!! Stort grattis till er <33 Skulle du inte kunna typ skriva om när ni träffades? Nu skrev du visserligen lite kort om det och du kanske skrivit om det tidigare också? Men kan inte komma ihåg att jag läst det och har följt din blogg ett tag :P Skulle vara kul att läsa om du vill dela med dig av det :))
Kraam<3

Svar: Åh, gullunge, tack! Jo absolut, det vore kanske något! Jag får försöka komma ihåg att knåpa ihop ett sådant inlägg om mitt guldfisk-minne ser till att komma ihåg det! :]]]
Josefine

2015-04-06 ❀ 11:02:58 http://juniflickan.blogg.se
alicia

grattis till er :D <3

Svar: Tack så himlans gullunge <3
Josefine

2015-04-08 ❀ 08:29:59 http://liiciadoll.blogg.se
Lina

Gud vilken härlig bild! och Grattis till er :)

Svar: Tack så himlans sötis <3
Josefine

2015-04-08 ❀ 11:30:20 http://helbraflinga.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback