Take me back

Mallorca, aug 2014
 

Take me back

Fem från en underbart mysig kväll på Mallorca för ca 1 månad sen. Gick så långt vi kunde ut på (??? någonting. där båtarna ligger, typ) till den sista restaurangen som hette AQUA. Ett glas vitt och en tallrik med lax, tonfisk och hummer - ni hör ju?! Det var topp 1 bästa måltiden på hela resan, utan tvekan. 
 
 

 

Saturday, September 13 14:58 

Igår var en riktig kalasdag. Kickade dagen med en pw > fortsatte med gófrulle > lite plugg i sängen med kissebebisen som sällskap > vidare till gymmet för att möta Emma för ett ryggpass > vidare till stallet för en liten barbackatur med mamma > och så på tåget upp till min pojkvän!
Så, idag har jag vaknat upp i min pojkväns säng. Välbehövligt och riktigt jäkla gosigt, då vi bara ses på helgerna nuförtiden. Startade dagen med en riktig gófrulle i sängen framför en massa Paradise hotel-avsnitt. Hade sisådär 6 st att ta igen, nu är det iallafall några färre heh. Därefter gav han sig iväg med jaktlaget och jag ut på en skön pw. Älskar att kunna leva livet igen efter förkylning! Så det slutade på en hel mil. Och nu sitter jag återigen i Jonas säng och tänkte ta tag i lite plugg.. Innan det är dags för födelsedagskalas för hans lillebror ikväll!
 
Vad hittar ni på en lördag som denna? ❤

KOMENTERA ?
Susanna Maria J

Underbara bilder <3

Svar: Tack så himlans finis!
Josefine

2014-09-13 ❀ 17:45:18 http://oslofru.com/
Juliaa

hejsan finis!! läget? vill bara kika in och se hur de är med dig?:)

Blir lika glad varje gång när jag ser på instagram hur grym du är med träningen :D Vilket hälsofreak! Keep going!

Svar: Men gullunge! Känner mig ursämst som inte har svarat förns nu.. Har verkligen fått prioritera bort kommentarsvarningen och istället fått vara glad om jag ens hinner uppdatera bloggen. Det är verkligen full rulle i livet just nu! Annars är det kalasbra.
Och du är för gó. Alltså shit.. tack så himlans!

Hur är det med dig då finis? <3
Josefine

2014-09-13 ❀ 19:32:37 http://juliaaasjoholm.blogg.se
Josefin

Vad pluggar du???

Svar: Naturkunskap 2 på Komvux. :]
Josefine

2014-09-13 ❀ 21:12:46Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback