Älskade iHerb

iHerb, iHerb, iHerb.. Älskade iHerb. Vet inte hur många beställningar jag är uppe i därifrån nu? 20? Finns inget ont att säga om sidan - den har somsagt bara gett mig gott, utan att plånkan blivit förbannad. 
 
I det senaste paketet låg smör-smak, xanthangum, kokosvinäger och jordnötsmjöl. Det ena bättre köp än det andra!
 


Frontier Butter flavour

Hur tänkte jag här? För det första är jag inget big fan av smörsmak - ingenting jag hatar, men det är ingenting jag längtar efter. Och vill jag ha smörsmak - ja, då tar jag väl ändå smör? Visserligen kanske droppar är enklare att ha att göra med - men tjaa, inget jag riktigt har behöv av. Kanske var det för jag sett folk höja detta till skyarna, och bara råkade kasta ner det i min kundkorg.. Dåligt köp, helt enkelt. Men vadtusan, det kostade inte ens 30:-
- knappt 27 kr - här
 

Xanthangum

Det låter hundra gånger läskigare än vad det är - tro mig, det är ingen häxblandning jag klickat hem! Men även här har vi något som slank ner efter att ha sett folk höja det till skyarna. Dock var vi inte lika besvikna här, nejnej inte alls! 
Vad det är? Ett naturligt förtjockningsmedel som funkar prima att bl.a. göra glass på! För att få den krämig. Yes, jag har provat - och ni kommer få lite olika recept framöver!
- ca 45 kr - här 
 


Jordnötsmjöl

Bam! Här snackar vi ordentligt. För visst kan det vara himla krånligt att använda jordnötssmör i bak eller att sätta smak på saker och ting ibland? Ja, dels för att det är segt att ha att göra med, men även när man kommer på sig själv över att just ha använt hela jordnötsburken, typ. Lösningen? Jordnötsmöl! Prima att använda i kakor osv. Kalasbra! 
Sa jag att det var otroligt proteinrikt oxå? 
- 38 kr för 453 g - här
 

Kokosvinäger

Ja, ännu en kokosprodukt! Det kan man inget annat än älska. 
"Kokosvinägar  finns i två varianter. En enklare variant som består av kokosvatten som fermenteras  med hjälp av äppelcidervinäger eller muskovadosocker. Den riktiga vinägern får man genom att snitta upp kokosblommans knopp ( som skulle ha blivit en kokosnöt) och tömma den på sav. Saven fermenteras i 3-12 månader utan tillsatser för att bli kokosvinäger. Kokosvinäger innehåller stora mängder vitaminer, mineraler, aminosyror, enzymer och verkar prebiotiskt." - källa
- ca 36 kr - här
 Rädd för iHerb?

Dumheter! Det är bara du som förlorar på det. Vi snackar drömpriser och det är dessutom himla mycket smidigare än vad man tror (trots att det är från USA). Och frakten går bara på 25 svenska kronor om man inte handlar för över $80 eller 1814 g + att man väljer Internationar Airmail (går absolut inte missa något utav detta i kundkorgen). Och nej, inga jäkla tullkostnader då heller. 
 

RABATTKOD!

Vill du spara lite extra har jag även en rabattkod för dig som är aldrig handlat därifrån tidigare: RGH070(den ger $5 - $10 rabatt beroende om du handlar för över eller under $40)
 

KOMENTERA ?
neeve

Jordnötsmjöl lätt väldigt intresant :D

Svar: Det är verkligen kalassmidigt att använda sig utav :D
Josefine

2014-05-15 ❀ 19:06:14 http://neeve.blogg.se
deniiise :)

Hej snyggis!
En liten fråga bara... Om man beställer från Iherb, kommer leveransen hem till dörren eller till ett uthämtningsställe i närheten? Tänkte om man måste vara hemma när dem kommer för det kan ju vara lite krångligt ibland, hehe!
Funderar på att beställa lite bars som jag fastnade för när jag var i USA i vintras, drömgoda & galet billiga! :D

Kraaaam

Svar: De flesta utav mina paket har jag fått hämta ut själv, det är bara några enstaka som kommit fram till dörren.
Och du, det gör du rätt i! iHerb är verkligen sjukt jäkla grymt när det kommer till priser. Skulle nog inte kunna tips om en bättre sida! Och sjukt säkert, även att det kan kännas lite småläskigt att beställa från USA. :]

KRAM
Josefine

2014-05-15 ❀ 19:18:02 http://flikkand.blogg.se
Andrea

jäääättefin blogg!

Svar: Åh, tack så himlans sötis!
Josefine

2014-05-15 ❀ 21:44:44 http://warcol.blogg.se
Linnéa

Jordnötsmjöl lät ju hur spännande som helst! Har aldrig hört talas om det innan faktiskt, kanske måste ta och beställa hem och prova.. :)

Svar: Nä jag vet, inte jag heller för några månader sedan. Det är himla jäkla smidigt att ha och göra med måste jag säga. Jag beställde ett till jordnötsmjölpaket på momangen, så att jag har ett litet lager laddat! :]
Josefine

2014-05-16 ❀ 10:55:56 http://justlikelinnea.blogg.se
Elina

Hej! Jag skulle beställa igår för första gången på iHerb efter att ha tjatat på mamma en hel del, haha
Men när jag skulle beställa så fanns det inte fri frakt? fast jag hade under 80£ och 1814 g, men när den vägde mera än 1814 då kom alternativet med fri frakt upp men jag kunde inte kryssa för det..
Förstår du hur jag menar? :) Vet du varför det var så för? :)

Svar: Oj, det har jag aldrig varit med om! För mig försvinner alternativet när man överskrider maximumgränsen. Dock finns det inget alternativ för fri frakt, utan det jag alltid väljer kostar $4 (= ca 25 svenska kronor). :]
Josefine

2014-05-16 ❀ 16:35:12
Elisabeth Theodoridou

Hej! Jag undrar vart någonstans man skriver in rabattkoden på iHerb? :) Jag har för mig att man gör det innan man trycker "proceed to checkout" och att det ska finnas en ruta strax där ovanför men det kommer inte upp någonstans där man kan skriva in koden. Hemskt tacksam för svar. Kram!
<3

2014-09-01 ❀ 21:37:10Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback