Team Stronger ♡

Grymma människor, grymt väder, grym mat - ja, så skulle jag kort sammanfatta min lördag. Team stronger - vilket gäng! Älskar att få vara en av dessa - något värt att att skryta om. Så jäkla grymt det här kommer bli. Alla är sjukt inspirerande, sjukt jäkla positiva och har en grym energi.
 
Lite sorgligt att inte hela teamet kunde vara samlat, men vi vart iallafall 10 pers: 3 ägare, 3 ambassadörer och så 4 av oss bloggare. 
 

, direkt när vi kom - efter att ha kramat alla, som om vi redan kände varann var det smoothiedags! min mage var uppladdad och nysprängd med grötfrulle. men vadtusan, en smoothie går väl alltid ner?


, lunchdags på bästa Kalori - har skrivit ett inlägg om det stället förr här. för min del: lax, bulgur, bönor, grönt och paprikasås


, lite lek i fotostudion, hehe. fick prova deras test-tights (ett av dem på bilden ovan) och ge kritik på dem! måste nämna att de var sjukt sköna. 


, ooooch så lite efterrätts-dax! alla drog sig bort mot Honey comb - ett nytt ställe för mig, där alla fick plocka på sig sig yoghurtglass.i min bägare: vaniljglass, jordgubbsglass, passionsfrukt, jordgubbar och mörk choklad. jag både sög på att få till det snyggt + att det hann börja smälta innan fotodags.. 

, drog ut och kikade till ett utegym och hängde lite i solen. och justja! glömde nämna att alla fick varsin team-hoodie med sitt eget namn på B-) 
 
Och där hade vi sammanfattat en grym dag, av en grym helg, i min favoritstad! 

KOMENTERA ?
Jessica

Åh så kul! Hur blev du en del av det teamet? :D

Svar: Hur jäkla kul som helst!
Jag fastnade för Strongers kläder i höstar och kände mig bara tvungen att söka när de sökte bloggare. Och jag blev utvald! Tillsammans med ett gäng andra härliga, inspirerande och sjukt jäkla grymma tjejer - kunde inte bli så mycket bättre! :]]]
Josefine

2014-03-31 ❀ 16:41:45 http://fitnesstjejen.webblogg.se
Emelie

Ååååh, vill också tillhöra något team eller liknande. Verkar vara så underbart kul och inspirerande! :D

Svar: Det är verkligen underbart! Har lyckats hamna med så sjukt jäkla positiva och härliga människor som inte gör annat än att smitta av sig. Mitt team är helt klart grymt! :D
Josefine

2014-03-31 ❀ 16:48:56 http://www.ayeartogo.blogg.se
joe

Härliga bilder! :)

Svar: Tack så himlans sötnos! :]]
Josefine

2014-03-31 ❀ 17:52:13 http://yoginijoe.blogg.se
Anonym

Vad exakt är team stronger? heheh

Svar: Inte så dum fråga faktiskt. Stronger är ett relativt nytt träningskläder-företag som expanderat fort. Jag blev tok-kär i deras prudukter i höstas och kände mig bara tvungen att söka till dem när de sökte bloggare. Och guess what - jag blev utvald! Tillsammans med ett gäng andra grymma tjejer. Så jäkla grymt!
Josefine

2014-04-01 ❀ 18:24:27Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback