Morgonstart: Citronvatten #bravalnyavanor

Nejmenshit vad efter hon är? Tänker ni, kanske. Jag hittade utmaningen #bravalnyavanor hos Annie, för snart en månad sedan, som ett gäng hälsobloggare dragit igång. En utmaning som varje vecka i en månad för med sig en ny utmaning. 
 
Jag har jäkligt bra vanor redan, och känner inte att jag behöver några större ändringar - men varför inte lägga till småsaker som piffar upp livet ännu lite mer? Som ändå inte är till någon skada. En del av första veckans utmaning tyckte jag var prima ballerina att dra till med: Starta morgonen med ett glas ljummet (hälften kokt vatten från kvällen innan som har svalnat i kylen + hälften nykokt vatten) citronvatten piffat med ingefära och chayenne.
 
 
"Kokt avsvalnat vatten är bra för dina tarmar, det lugnar magen och gör kroppen mer basisk efter en natt då matsmältningen vilat och är redo för en ny dag! Att dricka en juice efteråt ger kroppen en boost, massor av näringsämnen som tas upp direkt i kroppen. Sen är den redo för fast föda en stund senare.” - text lånad härifrån
 
 
Citronvatten med ingefära är ingen ovanlighet för mig - det är något jag jämt dricker till middag. Men att dricka det varmt, lägga till chayenne och ta det på morgonen - det var nytt!
 
Det blev dock en rejäl paus på det - men nu är jag rätt trött på att ta olivolja blandat med Underberg (44% sprit) om morgnarna 10 minuter före frukost - som min mage och på så vis huvudvärk tydligen behövde enligt hon som gav mig akupressur. Det smakar pyton och jag står och stampar i köket varje morgon. Nej - nu kör back on track på citronvatten ett tag! :] 

KOMENTERA ?
Louise<3

Hej Josefine! Jag är en tjej på 14 år som precis tillfrisknat från en ätstörning, och jag måste bara säga att du har varit och är en väldigt stor inspiration för mig! Du är så bra, helt enkelt.
Nu är det så att jag har börjat blogga om sådant som jag inte orkade med när jag var sjuk, alltså typ mode, musik, min vardag osv, och jag undrar om du kanske skulle kunna länka min blogg så att jag får lite bloggläsare? Har just nu 3 st haha men det är ju inte så kul att blogga om ingen läser bloggen, eller hur? Skulle vara jätte snällt och kul om du ville göra det :)

2014-03-27 ❀ 16:54:25 http://lussan.for.meNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback