Kan.inte.bli.så.mycket.bättre

Ooooch ännu ett paket har landat från iHerb! Och man blir alltid som ett barn på julafton när man sliter upp det där jäkla paketet. Nu var det påfyllning (eller ja, ni vet, jag vill ha ett ex i min lägenhet, och ett hos päronen) av några favoriter och vissa nya saker som har checkats av på "vill-ha-listan". 
 
 

Spirulina

Andra gången jag bestället detta nu - för något att ha är verkligen vad det är! Rena rama superpulvret!
Det är riktigt jäkla proteinrikt - hela 60% är protein. Dessutom hittar en jäkla massa mineraler såsom järn, kalcium, kalium, magnesium, zink... Och så vitaminer som B-vitaminer, betakaroten, C-vitamin, E-vitamin. Hela 15 gånger mer betakaroten än morötter. Sen var det både icke-essentiella och essentiella aminosyror, essentiella fettsyror såsom omega-6 och klorofyll. Ja, får ni fasiken googla på för annars blir det här alldeles för långt! #googleisyourbestfriend
Det är dock inga stora mängder vi pratar om med detta pulver: Nej, en tsk om dagen - så denna lilla påse räcker längre än vad man tror. 
Enda dåliga? Det smakar gräs och man mår illa av att bara lukta på det. Men släng ner det i blåbärsmoothien eller tillsammans med något chokladigt - där gömmer det sig finfint!
40 kronor för 113 g - här 
 

Chiafrön

Och dessa är det tredje gången jag bestället! Superfrön, som passar perfekt att strö över gröten, smoothien, kesokvargen, yoghurten... ni fattar! Men även att göra pudding på! Ja, ni hörde rätt. Här har ni mina favoriter: hallon och choklad.
Vad som är bra med dessa små frön? En riktig omega-3 bomb! Men inte bara det, utan de är även rika på protein, antioxidanter och fiber. Ska bla vara bra för idrottare som strävar efter bättre uthållighet :] 
51 svenska kronor - här
 Raw kakao

En till favorit som beställs om! Rå kakao - gotta love.
Inte nog med att det råa varianten behåller alla sina näringsämnen, tillskillnad från den "vanliga" kakaon - den är tamigfasiken godare i smaken oxå! Finare på något vis. Och detdär med näringsämnen.. har har ni rena antioxidant-bomben som dessutom innehåller bra fetter, proteiner, järn, magnesium... För att inte glömma att choklad är ett känt afrodisiakum, "naturens viagra" - höhöhöh!
450 g rå kakao för 112 svenska kronor - sjukthär
 

Acai pulver

Detta har stått på min "måste-ha-lista" hur länge som hällst, och nu äntligen har jag det i mitt skafferi!
Riktiga antioxidant bär i pulverform - upp till 6 gånger så mycket flavonoider som blåbär och ca 30 gånger mer antocyaniner än rött vin. Förutom detta så innehåller det fiber, aminosyror och omega-fettsyror. 
227 g för ca 200 svenska kronor - här
 Sweet drops Watermelon

Jag är ju ganska så tok-kär i mina vanilj-droppar - jag menar bra sötning som håller länge - plånkan tackar! - så jag var ju bara tvungen att köpa på mig en till smak. Vattenmelon är ju min absoluta favoritfrukt under sommarhalvåret så kan jag inte tro att den blir annat än bra - och jag hade heeelrätt!
ca 60 svenska kronor - det är jäkligt bra pris dethär
 
 

 

Rädd för iHerb? Pfft.

Om du endast hoppar att beställa från iHerb för att det råkar komma från andra sidan atlanten.. då gör du själv ett stort misstag! För det funkar sjukt jäkla smidigt! Och lixom.. du hittar ju allt du kan önska dig, till sjukliga bra priser! Plånkan tackar. 
Frakten bara på 25 svenska kronor och du slipper tull - bara du håller dig under $80 dollar och 1814 g (vilket du absolut inte kan missa i kundvagnen)
 

Rabattkod till ditt första köp!

Dessutom har jag en rabattkod till er som är sugna - och aldrig har beställt tidigareRGH070. Den ger $10 om du handlar för över $40, annars $5 (googla bara om du har svårt för det där med dollar)! Hur härligt?

KOMENTERA ?
Caroline

Är det när man handlar för under 80 dollar man slipper tull?
Och om man håller sig under viktgränsen så kan man ta den billigare frakten?
Ofta kommer man ju över viktgränsen, och om man ska betala den dyrare frakten kan man ju passa på att beställa mer, förstår jag det rätt om man måste hålla sig under 80 dollar ändå för att slippa tullavgifter? Är tullavgift samma som moms? När kan man bli tvungen att betala moms för det man köpt? :P

Svar: Yes, under 80 dollar och under 1814 g (tror jag det är, står tydligt) är det som gäller för att få den billiga och tullfria frakten!

Jag har aldrig åkt på att betala något annat än frakt, och då har jag beställt ett tjugotal gånger. :]
Josefine

2014-04-06 ❀ 17:16:20Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback