People with goals succeed because they know where they are goingUngsbakad lax med smak av honung och chili, fullkornsbulgur, raw currysås värmd på lägsta värme, den obligatoriska klicken keso och en fräsh sallad på bladspenat, tomat och rödlök. Och så citronvatten med ingefära till det!

 
Och raw currysås ja, ni hörde rätt! Sjukt jäkla god är den oxå dessutom. Tips tips tips! Själv föredrar jag den varm, men precis som Hanna säger så funkar den prima både varm och kall. 
 

Raw currysås

 
* 2 dl cashewnötter
* 0.5 tsk örtsalt
* 2 dl vatten alt. valfri mjölk
* 1 liten klyfta vitlök
* 0.75 tsk curry
* svartpeppar
* 1 tsk agavesirap
 
1. Blötlägg cashewnötterna minst 4 timmar 2. Häll av vattnet från cashewnötterna 3. Mixa ihop alla ingredienser 4. VIll du äta den varm så värm på låg värme på spisen

KOMENTERA ?
alvina

Hej hej!
En gång la du ut ett jätte gott recept på en broccolisoppa som jag och min mamma bokstavligen dog för att det var så gott! Men nu har jag kollat igenom dina recept men hittar inte det :S Har du kvar det eller har du tagit bort?
Kram

2014-06-06 ❀ 09:48:06
Vägen från anorexia

Jag blev typ hungrig på den där såsen.. Ligger i sängen och trots att jag ätit stor middag fick dedär min mun att vattna sig. Älskar ju keso, Lax och spenat och allt dedär och såsen herregud såsen.. den måste jag testa att göra imorgon!!! <3

2014-06-06 ❀ 23:45:24 http://Http://lillmaddes.blogg.se
Diana Doss

älskar cashewsåser!!!! :D

2014-06-06 ❀ 23:46:55 http://attborjalevaigen.blogg.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback