Vad skulle jag göra utan iHerb???!

 

Denna gång blev det nya chiafrön, mer spirulina, påfyllning av mitt lager med mullbär, vaniljsteviadroppar i rädsla för att de ska ta slut (flitigt använda) och så en chansning på steviadroppar med kokossmak. 

 

Sweet drops Vanilla créme

Även att dessa droppar håller i en typ evighet så var jag tvungen att köpa nya. Eftersom de används varje dag här hemma så vetetusan vad jag skulle göra när de tog slut och jag var tvungen att vänta 2 veckor på att få hem de - än mindre om de dessutom var slut på sidan atm . Så det är bäst att fylla på i tid!
Det behövs bara några få droppar - gäller att lära sig dosera - för att få en god och söt vaniljsmak. Himla smidigt under halvstressiga morgnar och väldigt schysst val för plånkan.
ca 60 svenska kronor - det är jäkligt bra pris det - här
 

Sweet drops Coconut 

Dessa var dock första gången det fick hänga med hem - just för att jag vet hur tok-kär jag är i vaniljdropparna. Och ja, riktigt jäkla härlig söt smak har även dessa - men kokos? Jag lyckas inte koppla hur de får den till att smaka kokos. Det gör de inte alltså. Inte om ni frågar mig. Men om man vill ha en god söt smak så är även dessa ett tips!
även dessa ca 60 svenska kronor - här
 
 

Chiafrön

Dessa börjar oxå bli en vana att beställa hem regelbundet. Älskar chiafrön! Riktiga superfrön som går att göra gottiga puddigar på. (här har ni mina favoriter: hallon och choklad). Men passar även perfekt att strö över gröten, smoothien, kesokvargen, yoghurten... ni fattar! 
Vad som gör dessa frön till superfrön? En riktig omega-3 bomb! Men inte bara det, utan de är även rika på protein, antioxidanter och fiber. Sägs vara bra för idrottare som strävar efter bättre uthållighet :] 
drygt 90 kr för 454 g - här
 

Mullbär

Har ni inte provat mullbär än? Men shit, då har ni har ju gått miste om jordklotets godaste torkade bär. Finns ärligt inte ord för hur goda de är! Själv har jag sett till att bygga upp ett rejält lager hemma för att veta att jag aldrig behöver vara utan mullbär. 
Iallafall. Söta små kolaaktiga torkade bär, fyllda med c-vitamin, k-vitamin, järn, kalcium, protein, antioxidanter... Med andra ord (en enklare verision) kanonbär såhär vinter-/förkylningstider, skyddande mot cancer, bra för blod, hår och ögon, sötsuget och blodsockret.. och hejåhå.. SUPERFOOD? JA. 
- ca 70 kr för 227 g - här
 

Spirulina

Detta är inte heller någon nyomling i mitt skafferi. Och här kommer dagens bästa tips från mig - för det är rena rama superpulvret ni har här!
Riktigt jäkla proteinrikt - hela 60% är protein. Dessutom hittar vi - håll i hatten nu - en jäkla massa mineraler såsom järn, kalcium, kalium, magnesium, zink... Och så vitaminer som B-vitaminer, betakaroten, C-vitamin, E-vitamin. Hela 15 gånger mer betakaroten än morötter. Sen var det både icke-essentiella och essentiella aminosyror, essentiella fettsyror såsom omega-6 och klorofyll. Ja, får ni fasiken googla på för annars blir det här alldeles för långt! #googleisyourbestfriend
Det är dock inga stora mängder vi pratar om med detta pulver: Nej, ca en tsk om dagen - så denna fjuttiga lilla påse räcker längre än vad man tror. 
Dock både luktar och smakar det, men släng bara ner det i blåbärsmoothien eller tillsammans med något chokladigt - där gömmer det sig finfint!
40 kronor för 113 g - här 
 
 
 

 

Rädd för iHerb? Pfft.

Om du endast hoppar att beställa från iHerb för att det råkar komma från andra sidan atlanten.. då gör du själv ett stort misstag! För det funkar sjukt jäkla smidigt! Och lixom.. du hittar ju allt du kan önska dig, till sjukliga bra priser! Plånkan tackar. Jag själv har sparat tusenlappar på mina 20-tal köp.
Frakten bara på 25 svenska kronor och du slipper tull - om du väljer "International Airmail" i kassan och håller dig under $80 dollar och 1814 g (vilket du absolut inte kan missa i kundvagnen)
 

Rabattkod till ditt första köp!

Dessutom har jag en rabattkod till er som är sugna - och aldrig har beställt tidigareRGH070. Den ger $10 om du handlar för över $40, annars $5 (googla bara om du har svårt för det där med dollar)! Hur härligt?

KOMENTERA ?
Ida

Älskar Nativas produkter!

Svar: Samma här! Billigt och skitbra - got to love lixom!
Josefine

2014-07-02 ❀ 09:13:45 http://healthmyway.blogg.se
Juliaa

sv: jo de bar det verkligen :DD
okej nice! :D

2014-07-03 ❀ 10:45:35 http://juliaaasjoholm.blogg.se
Diana Doss

har du kollat bodystore.com ? tror du skulle gilla den sidan också! ;) det är dessutom svenskt :)

Svar: Fick en goodiebag från dem under Fitnessgalan som jag älskade. Funderar på att köpa lite småskit av dem såsmåningom oxå! Tack för tipset ändå. Hoppas det är kalas med dig förövrigt Diana! :]]
Josefine

2014-07-07 ❀ 21:33:29 http://attborjalevaigen.blogg.se/
Diana Doss

ja, jag köpte bla tandkräm (dr organic) som jag tycker är jättebra :)
jodå, det är bra med mig! lite stressigt, men jag lever ;)

2014-09-05 ❀ 12:06:14 http://attborjalevaigen.blogg.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback