Living in the color, there's no black and white

Sallad på bladspenat, gurka, tomat, majs, rödlök och fetaost. Grillade quornfiléer, zucchini och majskolv. Och så en krämig svampsås och en rejäl klick guacamole till det. 
 

Saturday night, July 26 

Den där grillkvällen som avslutade lördagen i Stockholm. Satt på klipporna i solnedgången med finaste utsikten. Pappa stod för grillandet medans vi njöt av ett glas vin. Jotack, mådde rätt så jäkla bra där. Fler sådanahära kvällar tack!
 
Har ni fått till några mysiga grillkvällar i år? ❤

KOMENTERA ?
Nathalie

När får man veta om vem som vann bikinin?:)

Svar: Hej sötnos! Tävlingen är avslutad och den lyckliga vinnaren blev Laura. :]
Josefine

2014-07-28 ❀ 18:26:29
Flisan

Härliga bilder :D

Svar: Tack så himlans sötnos!
Josefine

2014-07-28 ❀ 18:41:26 http://fflisan.blogg.se
livet med Asperger och kronisk smärta

mumms

2014-07-28 ❀ 19:26:45 http://domkallarmighannes.com
Flora

Ville bara berätta att jag gjort både din hummus och Portion Cheesecake idag och de blev underbara! ;)

Svar: Åh, underbart! Du har smak med andra ord, haha. :D
Josefine

2014-07-28 ❀ 20:59:19 http://sarnblom.blogg.se
Mathilda

Hej Josefine, hoppas du har en alldeles underbar sommar! Jag undrar vilka dina bästa gå upp i vikt tips är, har haft matproblem i två-års tid och är sjuktjäkla trött på att vara underviktig och har därför bestämt mig för att lägga på mig de sesta 7 kg ( och förhoppningsvis lite till) men har väldigt svårt att gå upp i vikt så skulle vara nice att få några bra tips från min största förebild ;) Är också intresserad av att börja styrketränade men känner mig helt lost när det kommer till det. Hur började du styrke träna/ gymma efter din ätstörning, vilka är dina bästa tips när det kommer till dena fråga och vilka är dina favorit övningar?
Kram på dig och tack i förhand! :)))

Btw älskar din blogg! :

Svar: Hej sötnos! Först och främst måste jag be om ursäkt för alldeles för sent svar. Din kommentar hamnade helt enkelt undan. Men jag känner att jag vill svara ändå.
När det kommer till att gå upp i vikt så har jag gjort ett inlägg här: http://josefineandersson.se/2013/october/ga-upp-i-vikt-utan-mcdonalds.html

Och när det kommer till gymmet: Det var min pojkvän som släpade med mig dit och det är han som lärt mig i stort sett allt jag kan (om man bortser från cardion och de maskiner jag körde innan jag blev sjuk). Jag brukar köra 1-2 muskelgrupper åt gången och min absoluta favoritgrupp är rygg med biceps hack-i-häl. Jag slår vad om att du kan hitta grymma videos på youtube att ta hjälp av. Dessutom brukar det alltid finnas en instruktör till hands på gymmet. :] Men en sak jag tycker är viktigt att tänka på: känn aldrig ångest för att du inte hann träna fler pass än vad som får rum i vardagen och låt dig själv vila de dagar kroppen inte pallar. :]

Hoppas du mår kalasfint i dagsläget. <3
Josefine

2014-07-30 ❀ 23:17:34Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback