Ännu mera #iHerbkärlekÄlskade iHerb. Vad skulle jag göra utan denna sida?! Seriöst. Jag hade iallafall inte kunnat äga den mängd superfood som jag gör. Nej, det skulle jag bara kunna drömma om. 

Denna gång låg det påfyllning av mina favorit-Questbars, påfyllning av jordnötsmjöl och påfyllning av camu camu x2 (trots att jag bara beställt 1 - tack iHerb). Lyckan är hög!
 
 

Questbars

Dedär Questbarsen, ja, som väl alla känner till vid det här laget! U.n.d.e.r.b.a.r.a. Helt jäkla underbara. Ett träningstokigt hälsofreaks dröm! Naturliga proteinbars som ger dig 20g protein per bar - perfekt. Men alldeles för dyrt här i Sverige - om ni frågar fattiga lilla mig. 
Här är dessutom favoriten av favoriterna ↑: Raspberry white chocolate. Har ni inte provat??! Gör!
176 kronor/box, det är jäkligt billigt det - här
 

Jordnötsmjöl

Andra gången detta klickas hem till mig, för här snackar vi ordentligt. Ja, för visst kan det vara himla krånligt att använda jordnötssmör i bak eller att sätta smak på saker och ting ibland? Ja, dels för att det är segt att ha att göra med, men även när man kommer på sig själv över att just ha använt hela jordnötsburken, typ. Lösningen? Jordnötsmöl! Prima att använda i kakor osv. Kalasbra! 
Sa jag att det var otroligt proteinrikt oxå? 
- 38 kr för 453 g - här
 

Camu camu pulver

Okej, detta pulvret (eller lättare sagt denna frukt) kan vi kalla C-vitaminkungen! Hela 50 ggr mer c-vitamin än i apelsiner och ett halvt litet ynket krm täcker ditt dagliga C-vitaminbehov. {Läs mer om c-vitamin här}. Förutom c-vitamin så hittar vi även kaliumjärnfosfor och betakaroten.
Jag har så jag klar mig ett bra jäkla tag nu! Håller i evigheters evigheter, för man använder ju somsagt knappt ett krm åt gången!
- 115 kr för 85 g - här
 


 

RÄDD FÖR IHERB? PFFT.

Om du endast hoppar att beställa från iHerb för att det råkar komma från andra sidan atlanten.. då gör du själv ett stort misstag kan jag lova. För det funkar sjukt jäkla smidigt! Och lixom.. man hittar ju allt du kan önska dig, till sjukliga bra priser! Plånkan tackar. Har sparat tusenlappar på mina 20-tal köp.
Frakten går endast på 25 svenska kronor och du slipper tull - om du väljer "International Airmail" i kassan och håller dig under $80 dollar och 1814 g (vilket du absolut inte kan missa i kundvagnen)
 

RABATTKOD TILL DITT FÖRSTA KÖP!

Dessutom har jag en rabattkod till er som är sugna - och aldrig har beställt tidigareRGH070. Den ger $10 om du handlar för över $40, annars $5 (googla bara om du har svårt för det där med dollar)! Hur härligt?

KOMENTERA ?
Daniella 🌙

Hur lång tid tar det att få hem det ungefär? Jag tänkte beställa den 25e men flyttar den 6e aug så är rädd att det går segt :o

Svar: Hej sötnos! Beställer du med samma frakt som jag gör (den för ca 25 kr, som dessutom är tullfri) tar det nästan exakt 2 veckor att få paketen från iHerb :]
Josefine

2014-07-13 ❀ 11:33:59 http://vapenbroder.blogg.se/
amanda

Väntar också på ett paket därifrån! Börjar dock misstänka att detförsvunnit nnågonstans på vägen för det har gått 18 dagar nu och tidigare har det tagit max 12 :( men det kanske hittar rätt dnart... beställer kanske ett till lass så länge för jag har questbar-cravings :$ ;)

Svar: Mitt paket var oxå försenat en gång. Jag gick och väntade och väntade, och trodde precis som du att det var försvunnet. Men vips så dök det upp, sådär ganska så väldigt försenat! Det har dock bara hänt en gång av minst tjugo.
Dessvärre så är det ju faktiskt inte helt säkert, paketen kan ju tyvärr försvinna. :/
Josefine

2014-07-13 ❀ 18:51:13 http://amandahed.blogg.se
Camilla

Hej!

Jag har länge tänkt beställa Questbars därifrån nu när de är billiga(re). Men jag ser priset 26.86 (198 kr och SEN frakt?) så hur får du det till 176? Även med de 5 dollarna i rabatt så blir det ju mer än vad du skriver? :)

Svar: Dollarn ändras ju hela tiden och den har gått upp på sistone. Så det priset jag skrev då gällde förmodligen hur dollarn såg ut just då.. :]
Josefine

2014-11-26 ❀ 23:06:04Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback