#iHerbkärlek ✴

Oooch så hade jag handlat från iHerb igen - älskade jäkla sida! Hur många gånger är jag uppe i nu? 10? I detta  paket jag fick för någon månad sen låg ett raw protein och ett lite annorlunda jordnötssmör. 
Och om det är läskigt att beställa från USA? Nejnej - himla smidigt. Skriver mer om det längre ner, & du kan hitta mina tidigare beställningar här!

 

Raw protein, vanilj

1 kg Sun Warrior, Warrior Blend, Raw Vegan Protein, Vanilla. Mitt första proteinpulver, som varken heter Bake protein eller rent Hampaprotein (de har jag redan haft en del av). Eller nästan då - det innehåller hampa: är uppbyggt av en blandning utan hampaprotein, ärtprotein och tranbärsprotein. Och, hampan känner man av - så jag skulle ljuga om jag sa att det var supergott. Men helt jäkla ok ändå! Och funkar prima att blanda ner i smoothien. Det är ju trots allt himla bra!
Ett naturligt protein som innehåller alla essentiella och icke-essentiella aminosyrorna, inte innehåller några konstigheter alls, är näringsrikt, lättsmält, ger energi, och innehåller 19 g protein per skopa à 25 g.
Hundra gånger (okej men nästan), billigare än i Sverige: 284 kr - här
 
 

Jordnötssmör med chia och kaffesmak

Lite varation från det vanliga jordnötssmöret (som typ är ett beroende, ja). Ett med chiafrön och kaffesmak! Hade önskat lite mera kaffesmak, men himlahimla gott ändån (lixom hey, det är ju jordnötssmör?!).
- ca 55 svenska kr här / eller varför inte prova det med choklad här
 
 

 

Inga krångligheter!

Det är somsagt drömpriser, himla mycket smidigare än vad man tror (trots att det är från USA). Och frakten går bara på 25 svenska kronor om man inte handlar för över $80 eller 1814 g + att man väljer Global Priority Mail by DHL (går absolut inte missa något utav detta i kundkorgen). Och nej, inga jäkla tullkostnader då heller. 
 

Rabattkod!

Vill du spara lite extra har jag även en rabattkod för dig som är aldrig handlat därifrån tidigare: RGH070(den ger $5 - $10 rabatt beroende om du handlar för över eller under $40)
 

KOMENTERA ?
Daniella 🌙

aldrig vågat handla därifrån med tanke på tull men nu kanske man vågar då :D

Svar: Det är inte läskigt för fem jäkla öre! Jag lovar dig, min pappa är värsta fjanten när det gäller sånt.. han älskar iHerb nu! Bara du följer vad jag har skrivit, så behöver du inte vara rädd :] Och är det första gången du beställer - glöm inte rabattkoden :D
Josefine

2014-01-19 ❀ 12:46:52 http://vapenbroder.blogg.se/
Malin

Åh det där jordnötssmöret lät ju svingott! Älskar både jordnötssmör, chiafrön och kaffe så det där lär ju vara drömgott! Tänkte beställe lite questbars från iHerb, jag. :D Så himla mycket billigare att beställa därifrån ju, och så himla smidigt!

Svar: SVINGOTT - SVAR JA! Men jämför man med en vanlig sked jordnötssmör jämter, så slår nog den. För det är ju svinsvinsvinsåinihelskottaSVINGOTT! Har oxå ett gäng Questbars på G hem, som borde vara hemma snart - iiihhh :D
Josefine

2014-01-19 ❀ 12:56:48 http://nattstad.se/mmalins/
Terése Bouvier

Det där jordnötssmöret verkar ju vara fantastiskt gott... och vllken snygg blogg du har :)

Svar: Lixom hey - jordnötssmör, det kan inte bli fel!!! :D Och tack så himlans sötnos!
Josefine

2014-01-19 ❀ 16:53:13 http://bouvierbaby.se
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Sv: JAAA! Det är hon, mums på Angelica Blick. MEN du är också en go bit! :)

Svar: OCH DU KAN MED VARA EN GÓBIT VA :D
Josefine

2014-01-19 ❀ 18:37:13 http://beattriicee.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback