Oji drinks!

 
Har ni hört talas om dessa? Inte så konstigt om ni inte har, de är rätt nya. Men de är helt klart värda uppmärksamhet! Jag drack min första efter maten på Hälsofreak (restaurang) i Linköping straxt innan jul, och har sedan dess tagit en efter maten varje gång jag ätit där. För ojojoj säger jag bara - jag skulle lätt kunna byta ut dessa mot de flesta koppar kaffe!
 
 
Små koffein-juicer, gjorda på 100% naturliga ingredienser, som lätt piggar upp en lite segare dag eller ger en extra kick innan träning. Och detta med gröna kaffebönor - kalas! Gröna kaffebönor innehåller, för er som inte vet, mer antioxidanter än vad de andra gör. 
 
Dessa små godingar funkar dessutom prima att slänga ner i väskan och ha med sig till skolan. Varför? De har en himla smidig flaska som gör att drycken håller sig färsk, utan att behöva vara kyld - helt utan konserveringsmedel. 
 
 
Varje smak har sin egen lilla egenskap. Den ena är rik på magnesium, en annan på antioxidanter, en på fiber och en på C-vitamin. Jag har fått chansen att prova alla smaker (tack så himlans Oji) och mina abosulta favoriter smakmässigt är den med banan & mango och den med päron & acerola - de får hela 10 av 10. Men de andra är långt ifrån att dissa de oxå - tipptopp betyg på allesamans kanske jag borde säga!
 
Så ja, ni hör ju bara. Vad är detta för jäkla drömdrink?! High five på den. Jag är helt klart kär.
Hoppas verkligen snart att man kommer hitta dessa godingar på Ica! (änsålänge finns de bara på utvalda caféer)
 
 

 
 
 
ni kan läsa mer om Oji, smakernas olika egenskaper och flaskan här

KOMENTERA ?
elin

Sv: Asså åååh, josefine! Jag beundrar dig SOM FAN! & jag har bara en sak att säga dig... DU ÄR GRYM! Kom ihåg det! <3 MASSVIS MED KRAMAR TILL DIG FRÅN MIG, HIHI!

Svar: Amen gullunge! Så jäkla söt. Tack! Du kan vara minst lika grym du oxå, bara du vill - kom ihåg det!! :*
Josefine

2014-02-26 ❀ 20:35:29 http://finest.se/wahhlgren
Emma

vad är dina bästa tips för att gå ner i vikt? Nu menar jag inte träningen utan kostmässigt. Vad ska man undervika och vad kan man äta? Du har alltid så roliga måltider, så tnkte ifall du kunde tipsa om några! :))

Svar: Behöver man gå ner i vikt (inte inbillar sig att man behöver) så tycker jag att det är bäst att göra det hälsosamt. Inga quick-fix som får en att må dåligt och sedan kastas upp i vikt igen, utan genom att förbättra sina vanor och hitta en hälsosam livsstil.
Jag vill inte vara den som ger viktminskningstips på det viset. Men ska man nu gå ner i vikt, tycker jag det är viktigt att man gör det på rätt sätt! Så där kommer jag gärna in och hjälper folk hamna på rätt spår. Viktigt är att lova sig själv att inte dra det för långt, meningen är ju att hitta till hälsan - right?

* Mina bästa tips (vare sig du vill gå ner eller upp i vikt, eller bara hitta en hälsosam livsstil) är att kasta ut vetemjöl, raffinerat socker och pasta ur skafferiet och ersätta med annat.
Sötma hittar du i bananer, dadlar och annan frukt - annars finns det bra "socker" som agavesirap, steviadroppar osv.. Vetemjöl går enkelt att ersätta med andra mjölsorter, tex mandelmjöl + fiberhusk (kika bland mina recept)

* Ät proteinrikt! Protein mättar och förbränns långsammare. Du hittar det i ägg, kesella, fisk, kyckling..

* Skippa heller inte fettet! Nyttigt fett i bra mängd är riktigt bra. Och för att kunna bränna fett behöver du även äta fett. Nyttigt fett hittar du i bl.a. avokado, nötter, lax..

* Jag är heller inget fan av LCHF (efter att ha ätit något liknande i ca 3 år). Kolhydrater ger dig energi - men välj rätt kolhydrater: långsamma. Detta hittar du i fullkornsprodukter som t.ex fullkornsbullgur, mörkt bröd..

* Ät regelbundet. För att må bäst och hålla igång förbränningen - helt enkelt!

* Rör på dig. Det kommer även få dig att känna dig riktigt pigg och glad :]

* Var inte stenhård. Det är helt okej att såkallat "unna sig". Somsagt, vill du att det ska funka i längden så är det otoligt viktigt :] Det är minst lika viktigt att äta vad man känner för ibland, som det är att äta bra störst del av tiden.
Josefine

2014-02-26 ❀ 21:05:45 http://emmaomelros.blogg.se
elin

Fett snygga burkar! Skulle lätt kunna köpa en bara för utseendets skull liksom :D HAHAHA! Måste fan testa!

Svar: HAHA SKÖNO! De är mer än bara snygga flaskor - de är skitgoda och skitbra! :D
Josefine

2014-02-26 ❀ 22:15:00 http://finest.se/wahhlgren
Lindal

va spännande:D

Svar: Otroligt - älskar dem! :D
Josefine

2014-02-26 ❀ 22:37:12 http://www.nattstad.se/LindalinnrosNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback