Allt är för bra nu.

 

Det här är så himla jag. Dr.denimjeans - gärna med ett skärp till. En goströja - gärna en finare sådan. Och så något utav mina Thomas Sabo armband - det med massa berlocker i silver, eller mitt nya i rose gold. 
 
 
Det var länge sen jag drog en outfirre här. Kanske för att detta är en hälsoblogg? Men jag gillar att bryta av med lite annat och visa vem jag är annars oxå - för hälsa handlar ju somsagt inte bara om mat och träning.
Sen är kläder roligare på sommaren, och jag bor dessutom största delen av tiden i mina träningskläder, eller i en oversize sovtshirt hehe. Dels för att det är hundra gånger skönare, och dels för jag känner mig hundra gånger snyggare!
 

Thursday, february 26 08:16

Annars då? Just nu flyter livet på alldeles för bra pepparpeppartaiträ. Förutom att jag verkligen suger på att komma i säng när jag inte sover med Jonas.. så inatt fick jag väl inte direkt de timmar jag behöver haha. Skyll sa själv!
Igår var det både skola, lite bak, powerwalk, balträning, gym bröst och biceps - en något seg morgon vände till en asgrym dag. 
Och nu? Är påväg till skolan för att jobba med den roligaste uppgiften på länge!
 
Hur står det till med er finisar? ❤
 

KOMENTERA ?
elin

GRATTIS TILL MIG, 19 FUCKING ÅR! Buhu. Vill inte bli äldre nu asså. Känner mig fan fortfarande som femton typ, haha!

Svar: Haha du är inte ensam.. man ba vart försvann åren??! Blir typ chockad av att tänka på att min syster fyller 17 i sommar.. man ba hallå, hon är liten? Jag var stor när jag var 14. Lika stor som jag är nu. Eller inte egentligen kanske, haha... Men vadtusan, jag fyller 20?! (i november visserligen, men vadå) Så du är fortfarande en lillskit jämfört med mig ;]
Josefine

2014-02-27 ❀ 13:48:47 http://finest.se/wahhlgren
Sofie

ÅÅH SÅ SNYGG TRÖJA!
och Dr.denimjeans är de bästa som finns som man kan ha på benen(förutom thermotights som jag nästan bor i)

Testade dina pistagebollar häromdagen, och ojojojojoooj var tvungen att göra en till sats för den första tog slut lite väl fort haha..sååå goda!
KRAM

Svar: JAG VET!! Gosig som satan :]] Nä där har du fel.. TRÄNINGSTIGHTS är det skönaste och snyggaste man kan ha på benen! Men till vardags.. ja, då bor jag i Dr.Denimsen!

Nämen?! :D Härligt. Bra smak där tjejen :D!!
Josefine

2014-02-27 ❀ 18:17:47 http://yasophoto.blogg.se
Sofia

så himlans fint!!

Svar: Tack gullunge!! :*
Josefine

2014-02-27 ❀ 18:33:04 http://skimmer.blo.gg
Sara - h o b b y f o t o g r a f

Åh! Vart är tröjan ifrån!? :)

...och ett STORT PLUS till din blogg verkligen! Både pga. alla dina bilder, mattips och inte minst för att du vågat skriva om ditt förflutna! Stort och modigt gjort! :)

/ Kram Sara

Svar: Den kommer från Bikbok :] Dock något år sedan jag köpte den.
Och åh men shit, tack så himlans sötnos! Verkligen. Det är såna som du som får mig att fortsätta vilja vara den jag är och göra det jag gör!

Kram på dig <3
Josefine

2014-03-02 ❀ 10:30:42 http://saraagustavsson.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback