Winners focus on winning, losers focus on winners

 

New in ✴

Grå tights - H&M sport here // Vit, vadderad sportbh - H&M sport here

 
Träningskläder alltså. Något jag inte kan få nog utav. Lever mer eller mindre i träningskläder, varesig jag tränar eller ej. Dels är de sjukt jäkla sköna, sjukt jäkla snygga och så känner jag mig oftast hundra gånger snyggare i träningskläder. 
 
Nu har jag iallafall två nya godingar i garderoben. Tightsen är väldigt höga i midjan - vilket jag ger stor fet jäkla tummen upp till. Man lixom råkar ju visa halva stjärten om vartannat annars. Squatvänliga med andra ord. Sitter hur skönt som helst och är sjukt jäkla smidiga att röra sig i oxå. Jamen lixom hallå, de säljs ju tydligen som underställ. Och bh'n? Jag har inte så mycket att säga till om när det gäller funktion, då jag knappt får plats i minsta A-kupan. Heh, men kände att det var på tiden att införskaffa sig en vadderad sportbh, så man slipper se hela formen på det lilla som gömmer sig där under. ;] Otroligt bra köp!
 
Och så en favorit på träningslistan på det.
 
 

Thursday, December 4 16:27

Oh shit.. ibland är mitt liv bara för mycket haha. Det är ibland inte positivt att ha för många intressen, speciellt inte när schemat är fullspäckat ändå. ;] Menmen, just nu ser det ut så och det lättar sig förhoppningsvis lite snart. Har jobbat sedan alldeles för tidigt idag, skrivit klart min inlämningsuppgift till Komvux och laddar nu om för att dra till Komvux och diskutera uppgifterna. Därefter tänker jag dra veckans tredje och förmodligen sista träningspass. Biceps och axlar som står på shemat skulle jag tro. 
 
Wish me good luck och ha en fortsatt trevlig dag! ❤

KOMENTERA ?Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback