SIHS 2015


, Malin Baryard och sin pålle över hindret

, larre lax, mangosås, quinoa och lite andra goa "gröna" saker på Kalori
 

Sihs 2015 ↑

Drar två från Sthlm horse show (eller Sweden international horse show, som det numera heter) för sisådär cirkus en månad sedan. Var där med med mamma, lilsyrran, ennes bestie och så hennes familj. Himla mysigt som alltid!
Sprang runt lite på stan (och nej, jag kom inte tomhänt hem, hehe), käkade på Kalori, käkade tacos, virrade runt lite på mässan till sihs och såklart sist men inte minst: såg på showen! 
 

 

Saturday, December 27 18:29

Det har ekat tomt här sedan jul, iknow. Vi råkade vara lite spontana på juldagskvällen. Efter att ha käkat årets andra julbord inne hos farmor, bestämde sig jag och Jonas mitt i matkoman att sticka upp till hans hemstad och festa till det med hans grabbar. Sagt och gjort! Och det gjorde vi himla rätt i! Sen stannade jag en extra dag och drog in till Linkan för en liten mellandagsrea med Jonas och hans grabb. 
Och idag! Haha, första tåget åkte framför ögonen på mig.. så det var bara att vänta 2 h på nästa! Ibland ska man väl ändå få smaka på den tidsoptimist man är. Väl hemma var det en snabbtripp til gymmet för första konditionspasset på länge. Vilket resulterade i en endorfinkick till tusen. Vidare till stallet för en jäääkligt kall ridtur med mamma och pållarna. Och nu är det bara snabba puckar för att hinna ner till stan. Moa har bokat bord på sin 20 årsdag!
 
Har ni haft en bra julhelg? ❤

KOMENTERA ?Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback