Fortis et liber

latin: fortis et liber / eng: strong and free / sv: stark och fri 
 

Önskerubrik: Min tattoo

Jag ääälskar tatueringar! Jag tycker det är så sjuukt snygg, om man får till dem bra. Enligt mig ska det vara genomtänkt, snyggt och inte för plaffsigt. Jag ska ha minst två till, små, och jag planerar att göra nästa redan i vinter - på Salong Betong ännu en gång! 
 
Min tatuering betyder sjukt mycket för mig, och är någonting jag är stolt över. "Stark och fri", jag har ju faktiskt tagit mig ur en anorexi, vilket jag trodde var nästintill omöjligt. Eftersom att jag inte riktigt var helt frisk från mina tankar, var det även en ledväg. Tatueringen är dessutom fast på kroppen för alltid, jag är lixom stämplad med de där orden, vilket gör att jag alltid tänker vara det. Skulle jag gå emot min tatuering - skulle jag inte ha någonting att stå för längre - det var tanken från början. Nu har jag visserligen blivit helt säker på att jag aldrig skulle falla tillbaka.. men jag är fortfarande lika stolt över vad jag tagit mig ur, och jag står starkt för att jag är stark och fri! 
 
Jag fick tatueringen i 17-års present av mina päron, och gjorde den några månader senare (februari 2012). Pappa sa att han ville att jag skulle göra den på Salong Betong i Sthlm, för att jag skulle komma ihåg att jag har fasiken gjort den på ett kännt ställe. Det kommer jag alltid tacka pappa för!
Typsnittet är ett av mina favorit-typsnitt, och svalorna tillhör friheten. 
 
Jag kunde inte ha gjort en bättre tatuering. 
 
 

KOMENTERA ?
Linnéa

jättefin blogg med hur fina bilder som helst! Vet att du redigerar i photoshop cs5 men betalade du för att ladda ner det? om du inte gjorde det vart laddade du ner det? har googlat som satan nu men hittar inget gratis photoshop :( om du betalade ,vet du något liknande program där man kan göra ca samma effekter?
bli jätteglad om du svarar!
kram

Svar: Jag har fått det från skolan (går i en mediaskola). Det photoshop jag hade innan det, betalade jag för. Så jag kan tyvärr inte hjälpa dig.. :]
Josefine

2013-09-06 ❀ 15:45:37 http://lru.blogg.se/
frida kindahl

Vad har du för typsnitt? :)

2014-02-12 ❀ 18:17:43Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback