"Det är sjukt men jag tror jag är kär"

Önskerubrik: Hur jag och Jonas blev tillsammans och en bild jag aldrig visat på oss

Har fått önskemål att skiva om hur jag och Jonas blev tillsammans, samt visa en bild jag aldrig visat på oss (upp med handen alla som skrattar åt mitt nyvakna face!) - och när passar inte det bättre än en dag som denna :] Vi har 17 månader, och vi är utomlands. So, here we go:
 
"Varför har inte gud gett mig dessa gulliga pojkar förr?!" (nej jag är inte troende)
"Det är sjukt men jag tror jag är kär"
""Bästa som finns!" - lapp på köksbordet. åhååå, jag gillar dig!"
- ur min dagbok mars-maj 2012
 
För några år sedan trodde jag seriöst nästan inte att jag hade känslor längre, och inte kunde bli kär. Efter att tidigare varit rädd för att ens bli kär igen. Och så bara blev det sådär! Fattade inte vad som hände lixom. Fattade heller inte hur någon skulle kunna börja gilla mig, jag var fortfarande osäker efter tidigare killar och inte helt frisk från min anorexi. 
 
Kanske inte gjorde första bästa intryck men... :] Första gången vi träffades var jag nydushad med blött hår, osminkad, med bara svarta jeans och bandeuo-bh, stressad och smått förbannad på samma gång. Heheh... Var nyligen avsläppt av mina föräldrar från Sthlm, skulle festa ihop med hans killkompis (som förövrigt var en av de enda jag lärt känna dit jag flyttat) och jag skulle stå för förfesten. Jag sa att ingen fick komma, och så plingar det på dörren! Öppnar både skitarg och stressad. 
 
Sen, ni vet att man ofta hade en man siktade in sig på när man festade? Heheh, jag var efter Jonas hela kvällen. Och han efter mig tydligen. 
Jag stod för efterfest, han gick hem sist (tror jag?). Dagen efter lagade vi tacos, och sen sågs vi massa :] Och jag bara skämde ut mig gång efter gång...
 
* Var förkyld och låg och andades med min jäkla äckliga andedräkt och grissnarkningar på han, rakt i ansiktet oxå. Fräsht. Tror det var första eller andra gången jag sov hos han. 
* Jag drog till med världens dundersmäll med min armbåge på lite fel ställe. Minns inte vart jag skulle slå han nu, men jag hamnade iallfall på snoppen. Och han fick ganska så väldigt med ont. 
* Jag fes högt mitt i natten (eller jag vet inte om jag fes på riktigt) och vaknade. Någon annan vaknade med mig och jag ba "Fes jag högt, eller drömde jag?" - man är ju tvungen att fråga ifall att :]
...för att bara nämna några saker. 
 
Fattade värkligen inte hur han kunde fortsätta vara med mig. Men han är väl lika knäpp som jag vill säga ❤ Och nu har han väl vant sig, haha. 
 
 

KOMENTERA ?
Angelica Granström

Vill bara säga att ni två är så gulliga tillsammans. <3

Svar: Åh men shit, tack så himlans sötnos :]]]] <3
Josefine

2013-09-04 ❀ 17:39:00 http://lovebyagge.blogg.se/
elin

Haha vad gulligt! :)

Svar: Eller hur hahah ;]
Josefine

2013-09-04 ❀ 18:07:01 http://elinnordstromm.blogg.se
Lilla hjärtat

.. att vara kär är säkert den allra bästa medicinen för dagar med glädjeskutt, fnitter, hjärtesnurr, ännu mer fnitter, att få göra "fåniga saker" och veta att kärleken ändå älskar en mest på hela jordens! Sedan är man kär ja då spelar de mindre romantiska inslagen någon roll, de tycks mest charmiga :)
Längtar tills att bli kär igen!
Tack för att du förgyller mina dagar tusen gånger om, verkligen och jag har säkert sagt det till dig tusen gånger redan, men du får inte glömma bort det. Stackars krake som hör mina ord i repris på repris.
Ärligt Josefine, du betyder enormt mycket för att jag ska ta mig igenom dagarna (ingen press hihi..)
Många KRAMAR speciellt till Dig <3

Svar: Så jäkla sant där! Du hittar nog någon en vacker dag ska du se, när man minst anar det :]
Men åh shit, tack så himla himlans mycket sötnos! Och du vet: man blir alltid lika glad av söta kommentarer! Även om det är från samma person, och samma ord hundra gånger om :]
Puss på dig!
Josefine

2013-09-05 ❀ 12:40:28 http://littlegirlsheart.blogg.se/
Sofia

Ni är så fina tillsammans!
HAHA alla gör bort sig ibland ;)

Svar: Åh men tack sötnos! Hahaha true shit, men det tillhör nog min vardag :] Äsh, det är alltid kul i efterhand iallafall :]]]
Josefine

2013-09-05 ❀ 17:07:53 http://skimmer.blo.ggNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback