#iherbkärlek

Sååå har jag hämtat ut min tredje beställning från iHerb (jag har gjort 5), något sent eftersom den både var försenad och att jag inte bor hemma. Alltså, snart är mitt superfood-skafferi komplett - i två hushåll. Och detta tack vare iHerb ❤ Denna gång blev det två super-gröningar och lite fler kakao nibs. Ni hittar mina tidigare beställningar här
 
 

Spirulina

Superpulvret. Håll i er nuuu...
Detta gröna pulver är riktigt jäkla proteinrikt - hela 60% är protein. Dessutom hittar en jäkla massa mineraler såsom järn, kalcium, kalium, magnesium, zink... Och så vitaminer som B-vitaminer, betakaroten, C-vitamin, E-vitamin. Hela 15 gånger mer betakaroten än morötter. Sen var det både icke-essentiella och essentiella aminosyror, essentiella fettsyror såsom omega-6 och klorofyll.
Okej, detta gröna pulver är bl.a. bra för immunförsvaret, ger skydd mot infektioner, cancerförebyggande, bra för att sänka blodtrycket osvosvosv med andra ord - resten får ni fasiken googla på för annars blir det här alldeles för långt! #googleisyourbestfriend
Det är dock inga stora mängder vi pratar om med detta pulver: Nej, mixa bara ner en tesked ner i smoothien. 
40 kronor för 113 g - alltså ni hör ju!
- här 

 

Hampaprotein

Naturligt proteinpulver! Yey! Me like. Det är fullvärdigt, vilket innebär att det innehåller alla essentiella aminosyrorna. Här hittar vi dessutom mängder av de essentiella fettsyrorna omega-3 och omega-6, vitaminer, enzymer och mineraler. Kanonpulver? Kanonpulver. 
Det ända proteinpulvret jag äger tillsammans med bake-protein
Knappt hundra kronor för 454 g
 
 

Raw cacao nibs

Och så har vi dessa. Har redan ett gäng hemma (och har skrivit mer om dessa här) men kände för att shoppa på mig lite mer - och betydligt större mängd till typ samma pris. Alltså, jag kan inte säga att dessa är svingoda, eller ens påminner om choklad faktiskt... men, de har så sjukt fina egenskaper att de passar kanon att strö över smoothien eller gröten ex. För ja, här hittar vi en jäkla massa antioxidanter - fyra gånger mer i rå än "vanlig" kakao, bra fetter, järn, magnesium och kalcium. Ja, ni vet väl att kakao både är en humörhöjare, känt afrodisiakum, samt kan minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar osvosv?
112 kronor för 454 g - shitpommes!
 
I paketet låg även en provpåse whey proteinpulver och ett gratis läppsyl (som förövrigt är något jag alltid lägger till. ni hittar dessa under "freebies")
 

Har du vågat dig på iHerb än? 

Aldrig gjort någon bestälning? Trors att du vill? Alltså, såfall, du har missat något. Helt klart! Och om du nu känner att du är sugen, har jag en rabattkod: RGH070 Läs mer om det här!

KOMENTERA ?
Angelina

Bara en liten fråga., jag har funderat på att beställa från iherb ett tag nu.. Du har aldrig behövt betala någon tull va? För jag har hört någon stans att man kan få behöva betala tull om man beställer för över $40. Jag är värsta nojig för jag har aldrig beställt från USA innan..

Svar: Nejnej, ingen tull! Och frakten går bara på ca 25 kr :] Det gäller att du inte handlar för över 1,8 kg (1814 g för att vara exakt) eller 80 dollar - det ser du tydligt i kundvagnen :] Lycka till! KRAM
Josefine

2013-10-31 ❀ 17:25:34
sofia

Hej! Jag har bara en fråga, får man hämta ut paketet på posten eller kommer det till brevlådan/någon som plingar på dörren? :)

Svar: Det har kommit hem till dörren för mig en gång, men annars brukar jag få hämta på ICA Maxi! Det kommer hem en såndär lapp :]
Josefine

2013-11-04 ❀ 10:07:18Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback