Medans min pojkvän shoppade loss (haha nejdå, men en av hans favoritaffärer) på MM Sports i Sthlm, så passade jag på att shoppa på lite jag med :]
 

Kokosolja

Jag har skrivit lite mer om kokosolja här. Kokosolja är något som går åt när man vill bara lite nyttigare saker.  Extra virgin (som är raw och smakar kokos) köper jag gärna, men med tanke på priset så får den utan smak gå åt mer. (Har dock fått hem lite nytt, bla kokosolja, från iherb som jag ska visa er senare (glöm inte att ni har en rabattkod där från mig här)
 

Bake protein

"Body Science Bake Protein är framtaget från ett rent vasslekoncentrat och är värmebehandlat för att klara höga temperaturer. Vanligt protein börjar brytas ned redan vid temperaturer över 70 grader. Body Science Bake Protein tål värme upp till 200˚ C och är speciellt utformat för matlagning och bakning. Bake Protein fungerar utmärkt till pannkakor, muffins, potatismos, bröd med mera — och det går alldeles utmärkt att använda som ett rent protein för proteindrinkar.
Body Science Bake Protein är lätt att använda i dina favoritrecept, byt bara ut cirka 25% av torringredienserna och ersätt det med samma mängd Bake Protein. Resultatet blir en mer proteinrik rätt som även har ett lägre GI-värde."
- text kopierad från MM Sports
Ja, ett naturligt proteinpulver som ska hjälpa till att höja proteinhalten i bakverk - perfetk! :]
 
 

KOMENTERA ?Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback