❥ Dr.Denim

Okej, jag gissar att ingen där ute missat dessa byxor men... Älskade byxor. 
 
 
Dock var det nu dax för även mig att köpa ett par nya. De har iallafall hållt hundra gånger längre än vad alla tjatar om.. och saken är inte det att de råkat gå hål på, utan för att jag tvättar sönder mina när jag kommer hem till mamma (tvättar inte själv haha. vågar inte vara nere hos tvättmaskinerna själv, vem vet vem som gömmer sig där lixom?) och att jag kände för ett par nya kolsvarta fräsha!
 
old pics
 
Iallafall: Helt klart mina favoritbyxor, som jag nästintill lever i. Sköna, smidiga, slimade, perfekta i midjan (jag har modell plenty) och jaaaa - perekta! 
Du hittar dem bl.a. på nelly.com
 

KOMENTERA ?
Sofia

Så fina! Skulle också behöva ett par nya kolsvarta byxor! Får införskaffas när jag har köpt alla julklappar och så :)

Svar: Eller huuuur! Snyggaste som finns byx-väg! :]
Josefine

2013-11-12 ❀ 20:18:34 http://skimmer.blo.gg
Lisa

Hej Josefine! Jag lider av anorexia, dock inte så pass grov så jag väger superlite och är inlagd på sjukhus, men jag har ju de fortfarande sjukt jobbigt psykiskt. Jag tycker inte man kan se på mig att jag har anorexia, visst jag är smal men inte så smal så jag ser sjuk ut. Jag har liksom storlek small i dr denim och du har t.ex extra small, jag vet att alla är olika byggda oså men tycker de ändå är konstigt. Jag är inte bara skinn och ben, min mage är mjuk och ja du känner säkert igen dig med allt detta jag skriver. Jag har läst igenom din historia och jag säger bara wow, så jävla grym du är!!

Svar: "dock inte så pass grov" - jag gillar inte detta, en ätstörning är allvarlig hur den än ser ut. Man behöver inte vara smalast, ligga inne längst på sjukhus eller hejochhå.. Dessutom, sitter det en anorektiker i dig tycker du förmodligen själv att du ser större ut än vad du gör. Och jämför inte med några jäkla storlekar eller siffror eller någonting! Vi alla är olika byggda, olika långa osvosvosv. Min mage är oxå mjuk okej? Det går att greppa lite hull om man lutar sig frammåt - fast jag har en smal mage! Det är naturligt. Helt jäkla naturligt och så det ska vara. Okej?! Bra! Ta hand om dig tjejen <3
Josefine

2013-11-12 ❀ 20:41:45
Fashion Safari

Så snygga! har inte provat dr denims jeans, kanske något man borde testa :)

Svar: MÅSTE MÅSTE!! Jag skulle inte ens tänka tanken på att ens prova ett par andra byxor nu...
Josefine

2013-11-14 ❀ 15:29:39 http://fashionsafari.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback