Chocolate Sex and Laughter, are all very important factors to maintain a healthy brain

 

Eget lördagsgodis?

Lust att fixa ihop något eget litet gott? För lat? Äh. Dessa små jäklar är huur enkla som hällst. För att inte nämna huur skitgoda och skitbra - Ja, perfekta helt enkelt!
Sen gör sig salt och choklad värkligen såå bra ihop! Om ni inte provat det? För att inte glömma jordnötterna då. Du gillar väl jordnötstoppar? Du gillar heeelklart dessa!
 
 

Jordnötstoppar

* 100 g mörk choklad
* 1.5 dl extra stora saltade jordnötter
 
1. Smält chokladen över vattenbad 2. Blanda jordnötterna med chokladen 3. Häll i små formar 4. Låt stelna [och förvara] i kylen
 
 

KOMENTERA ?
Jullia & Elin

En blogg om tillfrisknaden från sjukdomen anorexia nervosa. Att skapa förståelse kring det inre krig som det faktiskt är. Att anorektiker visst äter. Att det är ett helvete att bli frisk. Att det inte handlar om att bara få uppmärksamhet för det man avskyr mest av allt; sin kropp. Att sjukdomen sitter i huvudet och inte i vikten. Om att vilja så jävla mycket att man nästan går sönder, men inte riktigt veta hur man ska ta sig framåt. För hur ensam en än känner sig, så finns det alltid fler. Vi är två. Du är en. Vi har valt. Väljer du också livet tillsammans med oss?

Svar: Jag vet vad ni snackar om, jag har själv varit där. Den resan lärde mig skillnaden på anorektiker och hälsosam, skillnaden på att äta kalorisnålt och hälsosamt, skillnaden på att träna för sitt eget bästa än att träna enbart för en kropp, skillnaden på att må bra och kunna lyssna på sin egen kropp än tvinga sig själv till något man tror är "hälsosamt". Jag kallar mig själv frisk idag, och det gör mina närmsta oxå. Ni kommer oxå dit, bara ni vill, jag lovar <3
Josefine

2013-07-20 ❀ 19:12:49 http://withfreedom.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback