iHerbkääärlek så det bara skriker om'et

Alltså nää, kan hon inte sluta tjata om den där jäkla sidan nu vaa?! MEN DEN ÄR SÅ JÄKLA GRYM. Alla borde hitta iHerb - det bästa tips jag någonsin kommer att komma med! Som jag sagt tidigare: jag har nog sparat in flera tusen på att beställa därifrån.. och jag skojar inte! 
 

Inga krångligheter!

Det är somsagt drömpriser, himla mycket smidigare än vad man tror (trots att det är från USA). Och frakten går bara på 25 svenska kronor om man inte handlar för över $80 eller 1814 g + att man väljer Global Priority Mail by DHL (går absolut inte missa något utav detta i kundkorgen). Och nej, inga jäkla tullkostnader då heller. 
Vill du spara lite extra har jag även en rabattkod för dig som är aldrig handlat därifrån tidigare: RGH070. (den ger $5 - $10 rabatt beroende om du handlar för över eller under $40)
 

I mitt senaste paket låg..

..ännu mera hampaprotein, ett ekologiskt kaffe, steviadrops vanilj, mer chiafrön, och så detdär obligatoriska gratis läppsylet!
 
 

Stevia drops, Vanilla Creame

Stevia känner väl alla till nu förtiden. Jag har äkta stevia i pulver form, men då jag tycker den har en himla skum bismak så är det inget som har hamnat på min topplista - den sötning jag använder mest sällan med andra ord. Men hörde att dropparna inte skulle ha samma läskiga bismak - så tänkte vi chansar! Och det ångrar jag inte för fem jäkla öre. 
För lixom, hur kanon är det inte att bara kunna droppa ner någon droppe eller två - och ändå få till något sött, smaksatt och naturligt?! Himla smidigt. För att inte nämna himla prisvärt. 
En flaska räcker för att söta och ge smak till 60 l dryck, ett GI på 0 (håller blodsockret på jämn nivå), smaksättning från naturliga aromer,  - källa: Sweetleaf
Jag ska beställa fler smaker. Och de som lockar mig är: aprikos, kokos, cirtron och apelsin
61 svenska kronor (kostar 139 i sverige) - holy jävlar! HÄR
 
 

Chiafrön

Andra gången jag beställer dessa godingar. Prima frön, som passar perfekt att strö över gröten, smoothien, kesokvargen, yoghurten... ni fattar! Men även att göra pudding på! Ja, ni hörde rätt. Jag gjorde ett gäng i sommras, nu var det ett tag sen dock, men har aldrig slängt upp något recept här. Så det var jag fasiken se till att göra snart!
Dessa är iallafall riktiga superfrön! En riktig omega-3 bomb har vi här! Men inte bara det, utan de är även rika på protein, antioxidanter och fiber. Ska bla vara bra för idrottare som strävar efter bättre uthållighet :] 
51 svenska kronor - HÄR
 

Hampa protein

Är andra gången jag beställer detta oxå! Mitt favorit i skafferiet. Det både luktar och smakar (rent) som det mina hästar äter.. Men i smoothies, speciellt blåbär, är det megakanon! Även chokladsmaker, eller andra "mörka" smaker, passar det kanon i!
Iallafall.. Naturligt proteinpulver! Hur bra?! Det är fullvärdigt, vilket innebär att det innehåller alla essentiella aminosyrorna.Här hittar vi dessutom mängder av de essentiella fettsyrorna omega-3 och omega-6, vitaminer, enzymer och mineraler. Kanonpulver? Kanonpulver. 
Det ända proteinpulvret jag äger tillsammans med bake-protein
Knappt hundra kronor för 454 g - HÄR
 
 

Ekologiskt kaffe

Om jag bara var liiite rikare skulle jag köpa allt ekologiskt.. men nu funkar det ju tyvärr inte så. Dock ser jag till att köpa det viktigaste ekologiskt, och kaffe ligger himla högt på den listan (läs här)! Så från och med nu, är det bara ekologiskt kaffe när det är jag som handlar #giftfritt
Jag gillar mörkrost (med mjölk i såklart), men det finns även i mellanrost och lättrost. 
32 svenska kronor just nu (jag köpte dock mitt när det kostade 50, och orinalpris är 82) - HÄR
 
 
... mina tidigare beställningar hittar ni här

KOMENTERA ?
Denice Eriksson

kan inte du berätta vad du använder stevia dropparna till något gott man kan fixa ihop om man är sötsugen tiex, jag har den i choklad och även vanilj men vet inte vad jag ska ha det till och nej det smakar inte direkt choklad så :( kram!

Svar: Åh, då ska jag inte beställa choklad... Jag gör vaniljkesokvarg av dropparna! Lika delar keso + kesella, vaniljpulver och steviadroppar! :] (använder annars agave när jag gör det, men detta blir lite mer ekonomiskt ändå, så varierar!)
Josefine

2013-12-28 ❀ 22:55:23 http://denice.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback