nyårsafton. & nyårslöften..

som i flera fall sätts saker som antingen man går in stenhårt för i någon månad sisådär sen misslyckas med eller något man totalskiter i.

det är ingen ide att sätta mål där man sätter för hög press på sig själv. mål som inte går att leva med, mål som gör en deprimerad o får en o känna sig värdelös för man förstår att man aldrig kommer att klara det. mål som plågar en själv och får en att glömma bort det viktiga.

sätt istället mål som man kan ändra till en livsstil. något som får en att må bra, något som går att hålla i och något man kan vara stolt över och känna sig nöjd över sig själv att man faktiskt klarar.

något att tänka lite på. mitt löfte i år är bara att må väl. ta hand om mig själv osvosv.det idiotiskaste mål jag satt i mitt liv (visst det var inget nyårslöfte men iallafall) var att gå ner i vikt. och att pressa mig till det. det fick mig knappast att må bra & jag blev knappast nöjd. slöseri av tid då jag kunde levt livet och haft kul istället. för man lever somsagt bara en gång.


KOMENTERA ?
tessan

Vad kul :)

Jag ska fira med älsklingen min ;)

Allt bra idag?

2011-12-31 ❀ 15:07:24 http://varanfotoblogg.blogg.se/
EMELIE - live the fkn life

ha en grymt gott nytt år snygging!!

2011-12-31 ❀ 15:22:40 http://thisemelie.blogg.se/
[kampen tillbaka]

håller med det du säger.

Vi ska ta hand om varandra och må väl.

gott nytt år :) kram

2011-12-31 ❀ 17:07:13 http://mergimebytyqi.webblogg.se/
-Cajsa (Fotoblogg)

Stark du är! :)Jag pressa nog mig själv lite fast inte dit problem.. Haha ;) Ska bara ja.. Göra så jag blir nöjd. Man vill som sagt inte ha en putmage!

2011-12-31 ❀ 23:18:49 http://cajsaphoto.blogg.se/
Jenny

Bra skrivet! Jag gav också ett sådant löfte för några år sedan och ja, det gick åt helvete helt enkelt. Men nu ser vi till att ha ett gott 2012 istället tycker jag :) Kram

2012-01-01 ❀ 07:33:39 http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Lina

Har frågestund på min blogg fram till 5/1 :)http://wordsoflina.blogg.se/2012/january/fragestund.html

2012-01-01 ❀ 21:30:56 http://wordsoflina.blogg.se/
linnea

Det låter som ett klockrent löfte! åh som du har inspirerat mig - att äta gott skrämmer mig inte lika mycket längre och har insett att jag älskar godis och choklad, haha. Varför har jag hållit mig borta från det såååå länge? En fråga bara - när du började våga dig på sötsaker osv, var det som en del av matschemat då eller började du bara äta lite hursom närsom, som du var sugen? Rädd att jag inte ska stoppa mig själv om ag släpper lite ytterligare på kontrollen, för har fått ett sätsug utan dess like och det skrämmer mig aningen.. Så tänkte bara..:)

2012-01-03 ❀ 10:00:59 http://linnehs.wordpress.comNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback